IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 септември

28 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня може да е белязано с някаква не чак дотам приятна случка. Да ви натъжи или развали настроението. Не се самосъжалявайте, мрачните мисли намаляват работоспособността ви. Винаги ще се намери повод за усмивка, ако го потърсите.

Телец

Въздържайте се от прояви на агресия и не посещавайте места, където има струпване на много хора. Със сигурност ще се намери кой да ви провокира и да изпробва здравината на нервите ви. Не е във ваш интерес да „не приемате хвърлената ръкавица“.

Близнаци

Ще свършите много повече от задачите, които сте си набелязали, ако работите самостоятелно. Намесата на околните, дори добронамерена, с цел да ви предпазят от грешки, ще ви ядоса и разсейва, което е потенциална възможност за конфликт.

Рак

Енергетиката ви е стабилна, за разлика от ентусиазма за работа, който почти ще удари дъното. Ориентирайте се към рутинни занимания, за които не ви е необходима особена концентрация. Ако все пак ви предложат помощ, не отказвайте.

Лъв

На доста факти, които не одобрявате, ще се натъкнете днес. Вероятно ще са свързани с нечии действия или изказвания. Опитайте се да ги прецените от различен ъгъл, преди да разкритикувате извършителя.

Дева

Не влизайте в спорове с близките си, ако не са съгласни с изказаните от вас твърдения. Така или иначе, никоя от страните няма да промени мнението си, единственият резултат ще е изнервяне на обстановката. По-добре е да го избегнете.

Везни

Ще разполагате с прекрасната възможност да коригирате стари, допуснати до момента грешки. При това както по отношение на професионалните резултати, така и по отношение на взаимоотношенията. Ако се налага да се извините на някого, направете го. Няма да съжалявате.

Скорпион

Ако любимият човек упорито отстоява мнението си, не мислете, че го прави за да ви дразни. Задайте си въпроса дали пък не е прав и дали печелившата политика не е да отстъпите. Със сигурност ще запазите свежестта на отношенията си.

Стрелец

Оставете уреждането на материални въпроси на заден план. Погрижете се за интелектуалните си необходимости и психическо спокойствие. Може да не ви се вярва, но точно те съвсем скоро ще ви осигурят допълнителни приходи.

Козирог

Не отказвайте да споделите опита си с колеги, които трудно се ориентират в работния процес. Вие нищо няма да загубите от това, но за тях ще е ценна помощ и благороден жест.

Водолей

Обръщайте внимание на дребните детайли по време на общуване с деловите си партньори. Ще ви подскажат насоката на намеренията или нивото на предпочитанията им.

Риби

Започнете деня с най-лесните занимания и постепенно повишавайте темпото. Осигурявайте си кратка почивка при преминаване от една дейност към следващата. Така ще имате възможност да обмислите и систематизирате подробностите, както и връзката между тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари