IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Близнаци – кои са сродните ѝ души?

29 септември 2020 17 30

Вижте кои са хората, с които си пасва най-добре

IStockphoto

Ако имате някой роднина или приятел от зодия Близнаци, сигурно знаете, че хората с този знак са доста противоречиви личности. Могат да ви обещаят едно, а същевременно да направят съвсем друго. Просто изменчивостта е в природата им, заради което не са от най-надеждните половинки и познати, на които да се опрете в труден момент. 

Ръководени от Меркурий, Близнаците се отегчават твърде лесно от една връзка и са готови да я загърбят, ако не са удовлетворени. „Те са известни с непостоянството си. Това, което им харесва днес, може да не им е достатъчно утре“, казва астрологът Джесика Д'Ангио, според която те имат нужда постоянно да бъдат стимулирани умствено. Много начетени и добре говорещи пред публика, те нямат проблем с комуникацията и биха се привързали повече към някого, който отговаря на тяхното ниво на интелигентност. 

Кои са сродните души на Близнаците? 

Близнаци, зодии,

Pixabay

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвът е фиксиран огнен знак, което моментално внася стабилност и енергия във връзката. Много хора от знака Близнаци намират Лъвовете за неустоими, а те от своя страна обичат да ги ласкаят с подобни думи. 

„Въздухът е царството на ума, докато огънят е царството на духа, така че това е най-доброто съвпадение“, посочва астрологът пред Bustle. По думите на специалиста, и двата знака са доста социални, притежават любопитство, както и артистичен усет, което ги прави сродни души. Те обичат да организират различни партита и да са в центъра на купона. 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Според астрологията, много от противоположностите се привличат, като дуетът Близнаци-Стрелец е често срещан именно заради това. Хората от първия знак се управляват от трети дом, който обхваща нисшия разум, докато тези от втория се ръководят от деветия – на разума. 

„Те имат психическа и духовна връзка, която трудно се получава от други две зодии. И двамата са много независими и винаги са в движение, така че лесно могат да се справят един с друг, както и да си дават свобода“, обяснява Д'Ангио. 

Двойката от Близнаци и Стрелец е идеална – те умеят да се забавляват заедно, имат чувство за хумор и никога няма да скучаят. Затова са чудесна комбинация за щастлива връзка. 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Не се чудете защо Близнаците са привлечени от чара на Водолея. И двата знака са сходни по характер и си пасват още на първата среща. 

Водолеят може лесно да се справи с Близнаците по отношение на интелекта, комуникацията и социализирането в обществото. Той знае как да стимулира представителя на Близнаци и да задържи вниманието му задълго. 

Начинът, по който се справят с емоциите, е едно от основните неща, които ги прави сродни души. Нито един от знаците не е  твърде чувствителен и когато има проблем, винаги подхожда рационално към него. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари