IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 септември

30 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте целите с възможностите си и не започвайте нищо ново, ако имате дори минимално съмнение в успешния край. Бъдете предпазливи при уреждане на финансови въпроси, може да ви въвлекат в незаконна схема.

Телец

Не се надявайте на лесни успехи и безусловни резултати. Ще реализирате идеите си само ако сте достатъчно старателни и разумни. В случай, че не е спешно, не се занимавайте с финансови сделки.

Близнаци

Единственото условие за да свършите работата си качествено днес е да отделите важното от маловажното. Преди да отправите критика или забележка на някого помислете как бихте постъпили вие, ако сте в същата ситуация.

Рак

Дребна, но приятна случка ще ви потопи в спомени от миналото и ще ви изпълни с добро настроение. То от своя страна ще стимулира въображението и ще повиши работоспособността ви. Подходящ момент да се справите с отегчителните дейности, на които към момента непрекъснато „обръщате гръб“.

Лъв

Възможности за реализация няма да липсват, стига да успеете да се възползвате от тях. Няма да е съвсем лесно, но ще си заслужава усилията. В състояние сте да осъществите едни от най-смелите си замисли.

Дева

По еднакъв начин ще се справите както с умствена, така и с физическа работа. От вас зависи да прецените кое ви е по-важно. Въздържайте се от прекалени претенции спрямо близките си.

Везни

Близък приятел или роднина ще пожелае да сподели с вас емоционалните си преживявания. Не отказвайте разговора, но не го приемайте лично и се въздържайте от каквито и да било съвети. Мненията ви по коментирания въпрос ще са твърде различни и може да се стигне до неприятен спор.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви принудят да се върнете към недовършените занимания, а новите да отложите за известно време. Никакъв вид работа не би ви затруднила и, ако си създадете оптимална лична организация, ще постигнете повече, отколкото очаквате.

Стрелец

Избягвайте контактите с хора, които опитват да се сближат с вас, само за да открият слабото ви място. Обаждане на човек, с когото преди години сте били в интимни отношения ще ви развълнува, но преди да се съгласите на нова среща, помислете дали си заслужава. Нищо няма да е същото.

Козирог

Творческият ви потенциал ще е изключително силен днес. Ще ви хрумнат оригинални варианти за решаването на ординерни въпроси. Ще установите, че факторите, които са ви разваляли настроението предишните дни са били абсолютно незначителни.

Водолей

Част от служебните въпроси ще зависят от волята на субективен фактор и е вероятно да се натъкнете на затруднения. За сметка на това ще получите добри резултати от финансови операции, свързани с умерен риск. Най-лесният начин да преборите умората е да посветите част от времето на хобито си.

Риби

Не се учудвайте, ако изведнъж установите, че би ви било приятно да се занимавате с нещо ново и непознато до момента. Приемете го като стимул за разгръщане на творческите ви способности. Нищо не би ви затруднило, ако вярвате в себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари