IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Рак – кои са сродните ѝ души?

30 септември 2020 17 30

Ето 3 знака, с които си пасва идеално

Pixabay

Девизът на Рака е „Аз чувствам!“. По него веднага можете да си направите извода, че идеалната за него половинка трябва да му се отдаде изцяло. Мил и чувствителен, той има нужда от някого, който го разбира. Но намирането на сродната душа за него не е лесно! 

„След като Ракът срещне своята сродна душа, не я пуска да си отиде“, казва астрологът Кларис Монахън. Тъй като той управлява дома, държи да създаде дълбока и емоционална връзка. Той търси човек за семейство, а не за мимолетно увлечение. 

Като всеки воден знак, Ракът е доста интуитивен. Той винаги се доверява на първоначалното усещане, което изпитва, срещайки нов човек. За него сигурността е много важна. Трябва да мине определено време преди той да разкрие душата си. Но след като се почувства в безопасност, ще ви покаже колко много може да обича и държи на половинката си. 

Кои са сродните души на Рака? 

зодии, астрология,

Pixabay

Дева (23 август – 22 септември)

Комбинацията между водния и земния знак е добра, защото и двата разбират нуждите на другия. Това им помага да изградят силна връзка, основаваща се на уважение и признателност. 

Както Девата, така и Ракът обожават да стоят у дома и да се радват на малките неща. Те не се притесняват от рутината, напротив – тя им дава сигурност. 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Когато двата водни знака се съберат, то е на силно емоционално ниво. „Точно както Рака, Скорпионът се нуждае от дълбока и магнетична връзка, за да каже, че е открил сродната си душа“, казва Монахън. Когато нещата станат сериозни, той пази половинката си и е доста постоянен в действията си.  

От своя страна Ракът оценява, че другият му дава сигурността, която винаги е търсел. Освен това между тези два знака има голямо сексуално привличане – друго нещо, което ги задържа на едно място.  

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирогът, за когото кариерата е на първо място, след което любимият човек, може и да не е перфектната половинка за Рака, но пък определено го привлича с характера си. Въпреки че се различават в много отношения, и двамата ценят дългосрочните връзки и сигурността. 

„Козирозите обичат да градят и да планират бъдещето, така че приемат отношенията доста сериозно“, коментира още астрологът пред Bustle. 

Когато Козирозите срещнат сродната си душа в Рака, те имат конвенционален подход – говорят за годеж, брак, закупуване на жилище и създаване на потомство. И двамата могат да говорят с часове за бъдещето, като планират какво да правят заедно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Батко ( преди 3 години )