IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за октомври – какво предстои за всяка зодия?

1 октомври 2020 14 30

Астрологична прогноза, изготвена от Петя Георгиева

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за октомври 2020 година, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Усещанията на моменти ще са странни. Личните ви интереси няма да съвпадат с публичните или обществените и може да се почувствате от една страна неудовлетворени, от друга пък, виновни. Изискванията на околните към вас ще са повече от обикновено и този факт също ще е повод за повишаване на напрежението. Ще го преодолеете с повече движение и спортни занимания. Оставете интуицията да ви води при уреждане на въпроси от личен характер. Противоречията на работното място ще са предизвикани от прояви на авторитарност и консерватизъм от ваша страна, което означава, че можете и да ги избегнете.

Телец

Професионалните успехи са гарантирани на представителите на вашия знак, които работят с равномерно темпо, ползвайки познати и доказали ефективността си методи. През този месец е желателно да систематизирате и структурирате идеите си, но да не се хвърляте незабавно към изпълнението им. Оставете ги да „поотлежат“ в съзнанието ви. Ще ви хрумнат допълнения, с които ще ги усъвършенствате и ще получите трайно добри крайни резултати. Преживяванията в личен план ще са твърде интересни. Предстоят запознанства с хора, практикуващи нестандартни и рядко срещащи се професии. Ще си допаднете буквално от „пръв поглед“, което не е гаранция за продължителност на отношенията, защото вашите изисквания може да се окажат твърде високи.

Близнаци

Есента ще е твърде благосклонна към представителите на вашия знак. Предстои един спокоен, почти безгрижен месец. Каквото и да ви хрумне, ще намерите начин да го направите или, още по-лесно, някой друг ще го направи вместо вас. Отношенията на всички нива ще са удовлетворителни, а романтичните конкретно ще са обещаващи. При семейните Близнаци пламъкът на любовта ще лумне с нова сила, а необвързаните ще имат толкова богат и подходящ избор на партньори, че ще изпаднат в сериозното затруднение кого да предпочетат. С типичната си комбинативност ще успявате да съчетаете полезното с приятното и личното с професионалното. Ако се наложи да преодолявате разни затруднения със сигурност ще са поради собствените ви необмислени действия, така че не търсете причините извън себе си.

Рак

Обобщаващо обстановката през октомври за представителите на вашия знак може да се нарече „странна“. Изведнъж ще започнат да ви привличат непрактикувани към момента занимания. Не е изключено тези предпочитания да ви отведат към нови географски ширини или да решите да се включите в различни групи по интереси. Пребиваването на нови места ще ви вдъхнови, ще ви помогне да стабилизирате вътрешното си равновесие. Отрицателен ефект може да се получи при семейните Раци, които ще имат затруднения, предизвикани от прояви на ревност у единия или дори у двамата партньори. Не е препоръчително да променяте длъжността или мястото на работа точно в този момент, освен ако не получите някакви изключително атрактивни оферти. И все пак ги проверете преди да направите окончателната крачка. Постарайте се да поддържате безконфликтни отношения на работното място. Условно казано, представителите на вашия знак ще се разпределят на две групи: такива, които се ръководят от интуицията си и такива, които следват чужди съвети.

Лъв

Неприятни моменти и дори разочарование в известен смисъл може да предизвикат отношенията ви с най-близките роднини. Да решите, че не ви разбират, не ви съдействат, даже че от време на време „работят срещу вас“, опитват се да ви измамят или да се възползват. Не се ограничавайте. Действайте в по-широк периметър, активирайте контактите. С колкото повече хора общувате, толкова по-вдъхновено ще работите. Подбирайте нови, непознати занимания, заради които се налага да усвоявате и нови знания. Колкото сте по-ангажирани, толкова ще сте по-ефективни. В личен план успехите ви са гарантирани. Интелектуалната хармония ще е далеч по-важна от емоционалното и физическо влечение. Използвайте всяка възможност за изява на социално ниво.

Дева

Комуникативните ви способности ще са особено силни през този месец, но независимо от това няма да сте особено заинтригувани от създаването на нови контакти. Вече съществуващите, напротив, ще придобият нов, неочаквано пълноценен смисъл. Ще се справяте по-лесно с чисто практически занимания за разлика от интелектуалните, които понякога ще ви се получават с повече усилия от обикновено. Вдъхновението ви ще е в лек дефицит, но ще се компенсира със старанието и перфекционизма, които са типични за представителите на вашия знак. Личните отношения ще са напълно спокойни, донякъде пасивни, но пък стабилни и безоблачни.

Везни

Докато Слънцето е във вашия знак ще имате възможност убедително да проявите индивидуалността си. Характеристиката ви през този месец може да бъде описана с три думи: стил, привлекателност и творчески порив. А най-важното е, че ще бъдете забелязани от хора, от чието съдействие зависи професионалния ви напредък и потенциални възможности за изява. Личните отношения ще са малко сложни поради доза непримиримост от ваша страна и някои прекалени претенции от страна на партньорите ви. На работното място противоречията ще са предизвикани от твърде агресивното желание за напредък на някои колеги, които са решили да постигнат целите си „на всяка цена“. Схема, изцяло противоречаща на разбиранията ви и, естествено, дразнеща.

Скорпион

Не разчитайте на кардинални промени, дори и да ги обмисляте или пък да преценявате, че сте готови за тях. Работата няма да е сред основните ви приоритети, но стремежът към авантюри и приключения определено ще се увеличи. Най-разнообразни ще са преживяванията за представителите на вашия знак, които имат деца. Би могло да се каже, че наследниците почти непрекъснато ще ви държат в напрежение както с успехите, така и с капризите и лудориите си. Личните отношения ще претърпят някои леки корекции. Без никакво колебание, без предупреждение и най-вече без излишни болезнени обяснения ще прекратите по-близки и по-далечни познанства, които вече са изчерпали съдържанието си. Ще се почувствате вътрешно свободни и външно освежени. Ще си дадете ясна сметка дали и доколко имате желание да създавате дълготрайни връзки.

Стрелец

Една от основните ви задачи през този месец е да съобразявате желанията с възможностите си. Прекалените амбиции ще ви изиграят лоша шега и вместо да „отворите широката порта на късмета“ може да попаднете в „девета глуха“. Анализирайте внимателно целите си преди да се втурнете към реализацията им. Не разчитайте на големи приходи, на бързо забогатяване и на късмет от хазартни игри. Напротив, ще спечелите само от дейности, извършвани в рамките на закона и при стриктно спазване на правилата. Не чакайте да получите каквото и да било наготово и не се опитвайте да заобиколите изискванията на официалните институции. Внимавайте какви документи подписвате. Възможностите за реализация ще са по-застъпени за фриилансърите и хората, чиито задължения могат да бъдат изпълнявани от дома.

Козирог

Внезапно и подсъзнателно у вас вероятно ще се пробуди желанието да поучавате. Почти непрекъснато ще сте готови да „изнасяте лекции“ на по-младите и по-неопитните си колеги, да ги наставлявате, да анализирате работата им. Нищо лошо няма в стремежа ви да сте полезни, стига да не прекалите с педантизма. Новите запознанства през този месец ще са полезни и дълготрайни, независимо дали са на лична или на делова база. Старите познати пък ще ви изненадат с лоялността и привързаността си. Около вас ще се оформи тесен кръг почитатели, на които безусловно ще можете да разчитате. Въздържайте се от публични изяви, няма да ви доставят удоволствие, нито да ви донесат популярност. Противоречията и спорните теми ще са свързани предимно с роднините ви. Те може да ви озадачат с действия силно приличащи на опит за измама.

Водолей

Спокойните есенни багри ще стимулират интереса ви към езотерични науки. С огромно любопитство ще започнете да усвоявате всякаква информация на тема космос, извънземни, астрология, сътворение на света, човешки взаимоотношения. По различни причини ще се наложи да реализирате поредица кратки пътувания, които ще бъдат в различни направления и, за ваша радост, с различни придружители. Част от тях може да са непознати, но няма да са случайни, а хора, с които имате еднакви интереси, нещо ви свързва. Въздържайте се от екстремни прояви, ако се налага да шофирате. На моменти ще ви е особено важно да реализирате незабавно някое свое оригинално хрумване, но невинаги ще разполагате с подходящи условия, за да действате с размах. Ако проявите търпение и изчакате, събитията ще се развият във ваша полза.

Риби

Семейните въпроси ще се окажат особено важни за вас през този месец. Всичко свързано с дома, уюта, благополучието на близките, удобствата, здравословния начин на живот живо ще ви интересува. Най-щастливи ще са представителите на вашия знак, които получат разбиране от брачния партньор или любимия човек при занимания на описаните теми. Ако обаче се налага да направите допълнителни разходи за да осъществите замислите си, а човекът до вас е прекалено пресметлив, прагматичен и пестелив, отношенията може да „ударят в конфликтна точка“, да се стигне до остри спорове, недоволство и разочарование. В професионален план гарантирано ще постигнете успехи, ако не сте прекалено настоятелни и прибързани, а последователни и методични. Колкото по-незабелязано правите нещата, толкова по-убедителни ще са резултатите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари