IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво съсипва връзката ви според зодията (2 част)

10 януари 2021 19 30

Ето за какво да внимават и останалите 6 зодии в личен план

Снимка: Istockphoto

Нарцисизъм, обсебеност, задушаване, егоизъм… тези неща определено биха подразнили вашия партньор. Всеки от нас притежава някои негативни качества, като основното от тях може да бъде разкодирано от самото начало само от зодията.

Какво съсипва връзките на останалите представители на зодиака, прочетете тук:

Везни

Везните много бързо забравят негативните неща и продължават напред. Това обаче може да им изиграе лоша шега, защото често те не са излекували травмите от предишната си връзка и макар привидно да са окей, в даден момент тези потиснати чувства излизат наяве и тровят настоящата им връзка.

Скорпион

Скорпионите са доста изискващи и крайни. Те настояват за пълно отдаване, доверие и искреност от страна на партньора, но невинаги отвръщат със същото, което ги превръща в лицемери. Разбира се, истината винаги излиза наяве.

Стрелец

Стрелците имат проблем с обвързването. Заради авантюристичната си натура те не могат да разберат концепцията за отдаденост и посветеност на една връзка. Те нямат против да са във връзка, но тяхното разбиране за връзка е доста различно от това на половинката им.

Козирог

Прекалено рационални и прагматични, Козирозите изискват много от половинката си, но от друга страна изпускат напълно романтичния аспект от връзката и това води до постоянни спорове и чувство за недооцененост от страна на партньора. Те имат способността да накарат половинката си да се чувства принизена и недостатъчно добра за тях.

Водолей

Водолеите обичат свободата си и доста трудно влизат във връзка. Дори тогава, често игнорират тревогите на половинката си и нараняват чувствата им, тъй като се държат така, сякаш не са във връзка и правят каквото си искат.

Риби

Рибите имат съвсем различен проблем от всички останали зодии. Те са мили, но живеят в техен си измислен розов свят и наивността и емоционалността им понякога направо изкарват извън нерви техните половинки и те ги мислят за „емоционални глупаци“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )