IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са център на внимание и лесно си намират приятели

11 октомври 2020 19 30

Те винаги привличат вниманието на околните

Снимка: Pixabay

Според астролозите всяка зодия се държи по различен начин с околните и именно тези социални контакти определят доколко лесно се сприятеляват с нови хора.

На представителите на кои знаци не представлява трудност да създадат приятелство?

Лъв

Лъвът обича шумните компании, а и не само – за него е важно да бъде сред много хора. Да има почитатели, да бъде център на внимание. Те обичат да общуват с много приятели едновременно, това ги зарежда. За тях обаче е важна лоялността. Ако види в друг човек скрити помисли – няма шанс да бъдат приятели.

Телец

Представителите на тази зодия са сред най-големите купонджии в зодиака. Лесно създават приятелства, не им е трудно да привличат вниманието на околните. Трябва да сте убедени – имали забава, Телецът е там. И винаги е приятелски настроен. Хората от този знак обичат да флиртуват, да се смеят и да впечатляват новите си познати със своята страхотна индивидуалност. Те обичат да се чувстват като част от някаква общност, която има общи интереси.

Овен

Хората от зодия Овен се сприятеляват лесно с всеки, най-вече защото се ласкаят от мисълта, че са харесвани от всички. Овенът се нуждае от внимание и от голяма компания, подобно на Лъва. Но за разлика от него е доста по-активен в създаването на приятелства. Готов е да организира от купони до бизнес събития, да се запознава с нови хора. Той не обича самотата и има нужда да е заобиколен от приятелите си.

Риби

Хората от зодия Риби са магнити за нови приятели. Те са добре настроени към всички и са склонни вежливо да се усмихват, и поздравяват всички познати, които срещат на улицата. От тях лъха една доброта, която кара хората да искат да ги опознаят по-добре. По същата причина хората лесно се доверяват на Рибите. Което ги прави едни от най-желаните приятели.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари