IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия?

12 октомври 2020 12 30

Астрологична прогноза за периода 12 – 18 октомври

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 12 – 18 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едно от условията да се случат новостите, които желаете и към които се стремите е да не се сравнявате с околните. Не мислете за това кой е по`късметлия от вас и на кого повече му е провървяло. Напротив, формулирайте ясно целите си и трасирайте пътя към тях. Комбинирайте собствените си умения с външните фактори. Със сигурност има хора, на които можете да разчитате и не биха ви отказали съдействие в момент на затруднение. Помислете за задълженията си и то не само от материален и финансов характер, а и от чисто човешки. Ако някой ви е направил услуга, притекъл се е на помощ в труден момент, то намерете начин да се реванширате. Съзнанието, че сте били полезни ще ви тонизира.

Телец

Налични са предпоставки за интензивни контакти през тази седмица, а дали ще се възползвате от тях или не, зависи изцяло от вас. От гледна точка на грижата за здравето е желателно да не прекалявате с общуването. От друга страна, онези от вас, чийто бизнес зависи от броя на клиентите, трябва да поддържат нормален ритъм на работа и да наблюдават поведението на конкуренцията. Не са изключени „удари под кръста“, които с малко повече гъвкавост и предварителен анализ бихте могли да избегнете. Материалното ви състояние ще е без промяна. Избирайте развлечения, които не предполагат жестове на разточителност.

Близнаци

Представителите на вашия знак са всеизвестни с неизчерпаемия си оптимизъм. Благодарение на него успяват да се справят с критични ситуации, които за някой друг биха се оказали фатални. През тази седмица ще ви е истински необходим, защото ще се наложи да преодолеете повече от едно сериозно затруднение. Стремете се да се справите самостоятелно и не се подвеждайте по чужди съвети, особено на хора, от които не сте ги искали. Не е сигурно, че целта им ще е да ви помогнат и вместо това може да ви вкарат в още по-сериозни „приключения“. Със сложни финансови решения се занимавайте само когато сте абсолютно спокойни. Всяка стъпка, направена под напора на емоциите ще ви върне назад.

Рак

Вие решавате кое е най-важното тази седмица: работата, домът и семейството или любимите занимания. Силите и тонусът ви са достатъчно стабилни, стига да не ги изразходвате за маловажни и незначителни дейности. Подбирайте заниманията според желанието и настроението си, редувайте ги, сменяйте ги, разнообразявайте се, само не стойте без работа. Колкото сте по-заети, толкова ще сте по-ефективни и по-продуктивни. Към каквато и дейност да се насочите, стремете се към резултати, които ще са полезни не само за вас, но и за обкръжението ви. Проявите на егоизъм ще се окажат сериозен източник на неприятности. Допълнителните приходи, дори и минимални, ще са резултат от творческите ви търсения и изяви. Обмисляйте различни варианти за сложните ситуации.

Лъв

Най-лесният и абсолютно сигурен начин да впечатлите с ярката си индивидуалност през тази седмица е да подхождате творчески към всяко занимание, дори към най-тривиалните, познати и обикновени. В същото време е особено важно да се въздържате от демонстрации на характер и самолюбие. Поставете на преден план онова, което ви е по-скъпо от Аз-а и ще се ориентирате в обстановката безпогрешно. Обстоятелствата ще ви подскажат кое е трайно и нужно и от кое трябва незабавно да се отървете както в материален, така и в духовен план. Наблюдавайте поведението на хората около себе си. Истината ще е „скрита в гънките на детайлите“. За да запазите и даже да подобрите финансовото си състояние, на моменти ще се налага да жертвате своите интереси заради чуждите. Направете го без колебание. Резултатът няма да закъснее.

Дева

Условно казано, ще е полезно да разделите периода на две части. В началото поработете върху себе си. Върху допуснатите към момента грешки и възможностите за отстраняването им. Създавайки си ясна представа за ситуацията, в която се намирате, ще успеете да преодолеете комплексите си, да си изградите правилна тактика за комуникация с околните и съответно да намерите верен подход към тях. Необходимо и достатъчно условие за постигане на оптимални договорености. Приемайте затрудненията с чувство за хумор, избягвайте резките изказвания и обидни квалификации. При уреждане на финансови въпроси следвайте интуицията си. Не рискувайте, сравнявайте позициите си в момента с предишните, за да избегнете грешките от миналото.

Везни

Със сигурност ще се наложи да се справите с поредица дребни препятствия, изпълнявайки задълженията си. Ще ви е по-лесно, ако обмисляте действията си „тук и сега“, без да търсите директна връзка между настоящето и миналото. Преживяното е полезен опит, натрупан за да ви подскаже правилния начин. Не надценявайте възможностите си. Стремете се към сътрудничество, вместо да „разбивате стена с главата си“. Дори обикновен разговор, обсъждане и анализ на ситуацията ще е полезен. Включвайте се активно в екипните дейности, когато колегите търсят участието ви. Резултатите, преобладаващо ще са положителни и ще ви помогнат да победите страховете, да повярвате в себе си. Финансовото ви състояние ще е без промяна. Не е изключено да получите различни материални придобивки, мили подаръци и други приятни изненади, които със сигурност ще ви зарадват.

Скорпион

Комбинирайте ентусиазма с мотивацията и ще се удивите от собствените си възможности. Със сигурност няма да се оплачете от липса на заетост, а от липса на време през тази седмица. В повечето дни ще се налага да „сгъстявате“ графика и да се заемате с непредвидени задачи. Опитайте се да приемете тези натоварвания спокойно, без излишни емоции. Работете за качество, а не „за бройка“. Не обсъждайте с никого освен с членовете на семейството плановете, целите, професионалните си амбиции. Съзидателната дейност ще ви осигури по-високи приходи. Въздържайте се от скъпи покупки особено пък на кредит. Помислете дали не сте в състояние да погасите дребните финансови задължения, като такси, глоби и др. такива, трупащи неоправдано високи лихви.

Стрелец

Интуицията ви ще е необичайно силна през тази седмица. Ще сте доста по-проницателни и прозорливи от обикновено. Без никакви усилия ще забелязвате интересни детайли като например как някой се опитва да ви надхитри и да ви „подложи динена кора“. И, което е по-интересно, тези случки няма да ви ядосват, а ще ви забавляват. Ще стимулират въображението ви, за да сътворите подходящия „ответен удар“ и да се насладите на изненадата на опонентите си. Методично и последователно ще разпознаете, обезоръжите и отстраните част от тях. Поддържайте енергетиката си с леки спортни занимания. Единството между физическо и духовно начало ще ви осигури вътрешна стабилност и разумно отношение при уреждане на сложни финансови и материални въпроси.

Козирог

Събитията ще са нееднозначни, на моменти противоречиви и ще се отразят на емоционалното ви състояние. Може да звучи странно, но представителите на вашия знак, които обикновено са непоклатимо разумни, през тази седмица ще са доста по-податливи на всякакъв вид дразнители. Работоспособността ви обаче ще е достатъчно висока, за да се справите с всички предварително поети задължения. Един от начините за елиминиране на мрачните мисли е да се заемете първоначално с най-трудните казуси. Ликвидирайки ги веднъж завинаги ще си отдъхнете и ще се окуражите. Финансови постъпления, макар и не големи, ще получите не от новите, а от обичайните си дейности. Стартирането на каквато и да било нова задача ще е свързано с разходи. Ако е възможно да ги избегнете, то направете го.

Водолей

Случващото се през тази седмица напълно ще задоволи любопитството и неутолимата ви жажда за нови преживявания. Успоредно с това ще провокира активността и желанието ви да се включите във всички нови, непознати, изпълнени с неизвестност проекти. Контактите ще са интензивни. Подхождайте към новите си професионални и бизнес-партньори със здравословна доза предпазливост, защото както знаете, специфична особеност на човешката психика е всеки да „дърпа чергата към себе си“. Не смесвайте деловите отношения с любовни, макар че основания за такова „объркване“ няма да липсват. Може да не получите по-високи печалби от текущата работа, но няма да претърпите и загуби. Източник на непредвидени материални придобивки ще са творческите ви занимания.

Риби

Най-ефективни ще са представителите на вашия знак, които успяват своевременно да се адаптират бързо към непрекъснато променящите се условия. Съществените събития ще са свързани с обучение и с пътуване. Възможностите за обучение ще се появят неочаквано. Преценете дали са „по джоба ви“ и се възползвайте. Пътуванията ще са кратки и ще ви помогнат да уредите едновременно както професионални, така и лични въпроси, да стабилизирате позициите си. Не „давайте ухо“ на слухове, които някой се опитва да разпространява по ваш адрес. Няма да ви навредят, по-скоро ще спечелите симпатиите на околните с респектиращото си поведение. Придържайте се към правилото, че „парите не са цел, а средство“. Мислете за тях като за „инструмент“, с който да подобрите начина си на живот, а не като за благосъстояние, което трябва задължително да натрупате. Не навлизайте в чужда територия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари