IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 октомври

14 октомври 2020 09 17

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се безпокойте, ако усетите, че сте леко разсеяни, ако забравите, пропуснете или закъснеете с изпълнението на някоя от ежедневните си задачи. За собствено улеснение е добре да си запишете спешните ангажименти и да се придържате към предварително установения график. Оформяйте уговорките си в писмен вид. Ще ви е по-лесно да ги проследите.

Телец

Част от набелязаните задачи буквално ще „увиснат“ по независещи от вас причини. Помислете и уговорете разумни срокове за отлагането им. Така или иначе към настоящия момент няма как да въздействате върху обективната ситуация. Даже за заниманията, които възприемате като окончателни, след време ще се наложи да приложите леки корекции.

Близнаци

Вашият управител Меркурий от днес тръгва в ретроградно движение. Ще се наложи да намалите темпото и да се върнете към предишни проекти, сделки, договори. Да промените някои срокове, да отстраните технически грешки по документите. Направете го старателно, съвсем скоро ще разберете, че не е било напразно.

Рак

Ако се наложи да пътувате подгответе процеса внимателно. Прегледайте задължителните документи и екипировка. Не е изключено да попаднете в задръстване или аварийна ситуация. Използвайте само маркирани обиколни маршрути. Останалите крият потенциални опасности.

Лъв

Обстоятелствата ще ви принудят да се заемете с дейност, с която не сте се занимавали до момента. Информацията, с която разполагате ще е недостатъчна или непълна, което само` по себе си е предпоставка за пропуски. Опитайте да се възползвате от наличните практики. Ако не ви улеснят поне ще ви предпазят от грешки.

Дева

Вашият управител Меркурий от днес е в ретроградно движение. Запазете спокойствие, ако се натъквате на проблеми с комуникацията, офис техниката или имате затруднения при обработка на някои видове данни. За предпочитане е днес да не подписвате окончателните условия по дългосрочни договори.

Везни

Ако не е спешно да тръгвате на път е по-добре да отложите пътуването. Ще се наложи да промените вида на заниманията си няколко пъти в рамките на деня. Прилагайте познати методи на работа. Избягвайте уреждането на юридически проблеми.

Скорпион

Меркурий е във вашия знак и от днес променя движението си в ретроградно като на всичкото отгоре е в опозиция с Уран, който също е в ретроградно движение. Не се ентусиазирайте твърде много от предложения за нова работа или допълнително обучение. И в двата случая съвсем скоро ще разберете, че първоначалните условия са твърде различни от реалните.

Стрелец

Подгответе се старателно, ако се налага да участвате в професионална дискусия или да презентирате собствените си постижения и умения. Не се надявайте на преобладаващо одобрение. Гласовете „за“ и „против“ ще са почти в еднакъв диапазон. Приемете критиките и забележките като „необходимо зло“, с което е по-добре да се съобразите.

Козирог

Започнете деня с въвеждане на ред около себе си на всички нива и посоки. Архивирайте излезлите от употреба проекти и документи, обновете софтуера, с който работите, направете резервни копия. Прегледайте отложените задачи. За част от тях разполагате с условия за продължение.

Водолей

Направете „втори опит“ за придвижване на инициативи, които преди време са ви били отказани. Представете ги разбираемо на хората, от които зависи одобрението им. Избягвайте ексцентричните и прекалено оригинални похвати. Колкото е по-популярен начинът ви на обяснение, толкова е по-голяма вероятността за успех.

Риби

Уточнете всички детайли по очакваните резултати и начина на работа с нова техника, технология или нови партньори. Опитайте се да избегнете изненади от всякакъв характер. Единствената гаранция за успех е да сте сигурни, че всяка от страните е разбрала правилно условията на договорките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари