IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не спорете с тези зодии, няма смисъл

18 октомври 2020 19 30

Трябва да си пазите нервите

Снимка: Pixabay

Споровете са хубаво нещо, но все пак трябва да сме наясно с опонента си. И невинаги воденето на дискусии с аргументи си заслужава. Астролозите ни дават жокер и ни съветват с кои представители на зодиака да имаме едно наум.

Овен

При тях спорът не се корени толкова в доказване на правотата. Те са бойци, а борбата обикновено се захранва от гордост и агресия. Когато влезем в спор с Овен, е добре да знаем, че за тях егото е поставено на пиедестал и то не прави никакви компромиси.

В спора те са нечестни играчи с висок интелект. Играят, за да спечелят – това е природата им на боец.

Везни

Спорът с родените под този знак е обречен на провал, просто защото те са оборудвани с механизъм за оцеляване и той не им позволява да покажат пълната си мощ. Резултатът е пасивно-агресивно поведение. Те ще ни накарат да се чувстваме като победени и ще го направят с усмивка.

Когато спорим с Везни, ще се почувстваме напълно недоволни, сякаш всичко, което току-що сме се опитали да докажем, дори не си заслужава вниманието.

Това е така, защото представителите на тази зодия не обичат да спорят. И когато се озовем в подобна ситуация с Везни, това е като да говорим със стена. И познайте кой печели в този вид конфронтация? Везните, разбира се.

Дева

Девите са перфекционисти и смятат, че съвършенството е в това, което те съобщават за истина. Тя може да няма нищо общо с реалността, или най-вече с нашата реалност. Девите имат да кажат много неща и не си ги спестяват, когато се наложи.

Родените под този знак са убедени, че ни познават по-добре, отколкото ние самите познаваме себе си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари