IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как всяка зодия реагира в неудобна ситуация

19 октомври 2020 17 30

Едни реагират непредсказуемо, други запазват хладнокръвие

Istock

Неудобните ситуации са нещо, което се случва на всеки човек и то във всеки един етап от живота му. Различните хора реагират различно на неловките ситуации. Нашето поведение също така е пряко свързано със зодиакалния ни знак. Има зодии, които реагират непредсказуемо, включително и в неудобната ситуация. Има други, които успяват да запазят хладнокръвие, трети пък се опитват да се измъкнат с различни маневри и хитринки...

Вижте как реагират 12-те зодии в неприятна, злепоставяща ситуация:

Овен – Държи се хладнокръвно и уверено

Хората от този знак са уверени по рождение и успяват да минат с гордо вдигната глава през всяка ситуация, дори тя да е крайно неловка. Ако неудобната ситуация е свързана с невежеството им по даден въпрос, възможно е тяхната увереност да пострада и те да се смутят. Ще го направят само за секунди и после пак ще се окопитят. Овенът успява да овладее всяка неприятна ситуация с видима лекота.

Телец – Впряга своята креативност

Телците биха направили всичко възможно, за да избегнат неприятната, засрамваща ги ситуация, стига да могат. Ако все пак попаднат в такава, те гледат да се измъкнат от нея мирно, с привидно спокойствие и класа. Без значение каква е ситуацията, те рядко биха загубили своето самообладание. По-скоро ще покажат положителна нагласа, ще вкарат малко хумор или ще измислят нещо креативно, което да промени ситуацията към добро.

Близнаци – Ще насочат вниманието в друга посока

Близнаците имат двойствена природа и обикновено реагират в неловка ситуация по два начина. Когато нещата не се развиват както те очакват, Близнаците вътрешно може да агонизират, но външно се опитват да насочат вниманието на околните в друга посока. Другият им вариант за реакция е да станат твърде раздразнителни и да изчезнат от мястото на събитията.

Рак – Ще се смути и... разплаче

Поради свръхчувствителната и емоционална природа на хората от този знак, не е учудващо, че в неудобна ситуация, те се чувстват ужасно и го показват. Засраменият или унижен Рак вероятно няма да сдържи емоциите си и е възможно дори да се разплаче. Този знак и без това лесно се изнервя, дори и без причина, а пък когато се сблъска с някакво неудобство, той може направо да превърти.

Лъв – Справя се чрез манипулация

Никой не може да злепостави лесно човек от зодия Лъв, защото той е голям манипулатор. Той не би допуснал ситуация, в която да бъде в ролята на жертвата. Ако някой го смята за глупак, Лъвът ще направи всичко възможно, за да демонстрира колко красив, силен, готин, богат, забавен, успял и т. н. е (ще изтъкне всичките си постижения), така че пропуските в интелекта му да минат на заден план.

Дева – Ще реагира със самоирония

Хората от този знак са страхотни реалисти. Девите осъзнават прекрасно своите силни и слаби страни и няма да се опитат да се скрият от неудобната ситуация. Те приемат тези ситуации като част от живота и нямат нищо против от време на време да изпадат в неловкост. Те владеят самоиронията и спокойно могат да се надсмиват над грешките си, да се шегуват с тях, вместо да се засрамват.

Везни – Ще се омъглят

Хората от зодия Везни наистина искат всяка ситуация в живота им да минава плавно, спокойно, без стрес и търкания. Личностите от този знак от дъното на душата си не понасят неприятните, нелепи ситуации. Те по-скоро ще изберат да напуснат мястото на събитието, отколкото да се срамуват, да се карат с някого или да трябва да се оправдават за нещо. Везните винаги се опитват да избягват конфликтите ситуации, включително и неудобните.

Скорпион – Ще му се да потъне в земята от срам

Скорпионът може да си умре от срам, когато попадне в неудобно положение. Той ще се опита да приеме ситуацията с класа и хладнокръвие, така че другите да не забележат колко силно засегнат е, но вътрешно ще се чувства абсолютно унизен и смачкан. Известно е, че хората от този знак приемат всички неща в живота си много вътрешно. Това важи с пълна сила и за неудобните ситуации.

Стрелец – Ще започне да се оправдава

Стрелецът не би позволил една определена нелепа ситуация да срине имиджа му. Човекът от тази зодия несъмнено ще се почувства раздразнен, ако изпадне в неловкост, но всячески ще се опита да запази своя контрол. Стрелците се стараят да реагират винаги мъдро и готино, така че никой да не се съмнява в техните интелект и харизма. Ако обаче ситуацията ги злепостави твърде много, възможно е да минат в оправдателен режим.

Козирог – Обижда се

Хората, родени под знака на Козирог се обиждат лесно, а неудобните ситуации могат да ги накарат да се дистанцират и затворят в себе си за дълго време напред. Козирозите са много разумни и дисциплинирани и наистина им се случва твърде рядко да изпаднат в смущаващи ситуации. Именно затова те никога не се чувстват подготвени за тях. Възможно е да реагират и абсолютно изненадващо.

Водолей – Непредсказуемо поведение

Представителите на този воден знак не могат дори да си представят, че ще попаднат в неудобна ситуация. Те се имат за твърде интелигентни и смятат, че са с няколко хода пред другите. От всички 12 зодии, Водолеите са онези, за които не може да се каже как точно ще реагират, когато са злепоставени. Някои от тях ще се подразнят силно, други ще се измъкнат с хумор, трети ще си понесат последствията...

Риби – Царете на неловките ситуации

Хората от зодия Риби са свикнали още от детството си да се справят с неудобните ситуации. Те са странни, отнесени, творчески натури и често изпадат в засрамващи ги моменти – все нещо не са разбрали, все нещо не са направили както трябва, все нещо са казали в повече и т. н. Те обаче, нито ще се засегнат, нито ще се засрамят особено. Рибите, така или иначе, реагират с лека неловкост във всяка ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари