IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии: Везни и нейните сродни души

20 октомври 2020 17 30

Вижте с хората от кои знаци си пасва най-добре

БГНЕС

Една от чертите на хората от зодия Везни е, че са твърде нерешителни. Те трудно могат да изберат какво да си вземат за пиене от магазина, камо ли да разрешат сложен казус или да избират измежду две половинки. 

Според астролога Касиди Кейн, идеалният партньор за Везните трябва да цени красотата и хармонията в отношенията, като им бъде истински приятел. Те общуват с лекота и нямат проблем със запознанствата, но ако са с някой, който е твърде емоционален или обратното – прекалено затворен, няма да излезе нищо сериозно. Специалистът изтъква, че те са склонни да крият истинските си чувства и огнените знаци са най-добрата партия за тях, защото ще успеят да я извадят на показ. 

Кои са сродните души на зодия Везни? 

везни, зодия

Pixabay

Близнаци (21 май – 20 юни)

Въздушният знак определено няма да ви остави да скучаете. Ако една Везна му грабне интереса, той няма да се откаже от нея и ще направи всичко възможно да ѝ привлече вниманието и да я забавлява. 

Между Близнаци и Везни има химия, която трудно ще бъде заличена. Ето защо двамата никога не си омръзват. Разликите в характерите и при двата знака спомагат за поддържане на чудесни отношения. При това Близнаците също на моменти са колебливи и това, че променят мнението си не е проблем за другия. 

Лъв (23 юли – 22 август)

Когато Везните и Лъвът се съберат, те се чувстват истински специални. Приликата между двата знака, е че те се радват на живота, романтици са и обичат по-изтънчените неща. Общуват добре с другия, обичат да флиртуват и същевременно са доста дипломатични.  

Ако Лъвът види сродната душа в очите на Везните, то той трудно ще се откаже от нея. Започне ли връзка, за него тя ще е за цял живот. 

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Оказва се, че перфектната половинка за една Везна е човек от същата зодия. Причината е, че никой друг няма да го разбере освен такъв като него. Той знае какво е да бъдеш колеблив и дава необходимото време, за да може другият да вземе решение. 

Везните са сродни души, защото са най-отдадени на връзката и знаят какво могат да очакват от някого, който е със сроден  знак. Наблюдателни и честни, те няма да се сърдят, ако усетят нерешителност от другия, а ще му помогнат да я превъзмогне по-лесно, споделяйки личен опит. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари