IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии и личен стил

21 октомври 2020 17 30

Какво разкрива вашият зодиакален знак за отношението ви към модата?

Istock

Зодиите разкриват много за нас. Те описват нашите личностни черти, поведение, начини на реакция, а също така могат да повдигнат завесата над нашето отношение към модата. Ето какво разкрива астрологията за личния стил на всяка от 12-те зодии:

Овен

Овенът е майстор на етикета и стайлинга. Тази огнена зодия е смела и упорита. Следователно гардеробът на Овена е интригуващ и доста богат. Хората от този знак пазаруват често и искат да разполагат с достатъчно аксесоари, така че да са в крак със съвременните тенденции. В допълнение, хората от тази зодия си падат малко хамелеони по отношение на своя стил. Те обичат да се променят и се влияят от по-младото поколение.

Телец

Телецът много често се облича в унисон с настроението си – така, както се чувства. Хората от този знак са в час с модните тенденции, имат чувство за естетика и обикновено искат да притежават всичко, което е най-актуално в момента. Телците са зрели и разумни, и избират дрехите си според случая – в ежедневието са по-удобни и класически, за партита – по-ефектни и пищни. Телците често са шопинг маниаци.

Близнаци

Близнаците са остроумни и рискови натури. Те имат смелост да изпробват нови неща всеки ден. Независимо колко нестандартно е дадено облекло, ако човек от този знак го хареса, той ще го носи. Нищо няма да го спре. В тълпата човек може да забележи Близнаците отдалеч. Те имат безупречно чувство за стил, макар да са малко по-странни. Близнаците обичат аксесоарите и ги използват с вкус.

Рак

Човекът Рак търси комфорта, а стилът му е ненатрапчив, изчистен и елегантен. Тези хора обичат да носят едноцветни дрехи в неутрални тонове – бяло, черно, синьо, екрю и сиво. Ракът не обича ярките цветове, нито шарените десени, нито лъскави аксесоари, надписи на марки и т. н. Представителите на този знак рядко експериментират със своята визия, обикновено залагат на вечната класика. Те харесват естествените материи.

Лъв

Честно казано, по отношение на стила си, Лъвът е най-странен сред всички зодии. Има дни, в които човекът Лъв ще се появи в офиса в изключително семпли, почти незабележими дрехи. В друг ден, същият този Лъв, може да облече нещо изключително модерно, скъпо и актуално, и буквално да зададе нова тенденция сред колегите. Тези хора са или супер небрежни по отношение на стила си, или са леко помпозни и излъчват ексцентричност.

Дева

Девите са наблюдателни и имат отлично усещане за модата. Те никога не пропускат да се появят в правилната визия за определеното събитие или място. Винаги спазват дрескода. Жената Дева обича комфорта и дрехите от деним са ѝ много любими. Мъжът Дева пък често залага на официалните облекла без значение какъв ще бъде денят му. Дори при неделен излет, той може да облече бяла, официална риза и сив панталон.

Везни

Дрехите на Везните са толкова цветни, колкото и душите им. Хората от този знак обичат да трансформират стила си от дневен към вечерен. Всички нюанси на кафявото, черното, бялото, синьото и жълтото са за през деня, от друга страна, червеното, виолетовото и неонът са за вечерта. Заради привързаността им към природата те носят зелено повече от всеки друг знак. Те обичат да подчертават своя сексапил чрез стила си.

Скорпион

Скорпионът носи тонове като златисто, сребристо и медно. Той обича онлайн шопинга най-много от всички знаци, тъй като твърде трудно и бавно си избира дрехи, а обикновено няма време за продължителни обиколки по магазините. Освен това, хората родени под знака на Скорпиона, са почитатели на старите епохи, тоест на ретрото, и това дава силно отражение на техния личен стил.

Стрелец

Стрелците обичат спортната визия и удобните обувки. Те не изпитват вътрешен натиск да поддържат външния си вид винаги в крак с модните тенденции. Стрелците обикновено изглеждат непринудено, а дрехите им са неутрални и комфортни. Някои представители на тази зодия имат желание да се открояват в тълпата, но те го правят, залагайки на своето слънчево излъчване, а не толкова на шикозните си дрехи.

Козирог

За Козирога удобството е преди всичко и на това е подчинен неговия гардероб. Хората от този знак обичат дрехи с ненатрапчива, успокояваща визия и класическа линия. Техните тоалети са изтънчени, но много семпли. Често са в различни нюанси на черно, бяло и сиво. Козирогът изпитва особена любов към меките тъкани и към по-зимните визии. Той обича плетива, шалове, шапки, ботуши и т. н.

Водолей

Водолеите са енергични и колоритни личности. Те обичат във визията им винаги да има елемент на изненада. Що се отнася до стила им, тези хора са бунтари – модерни и жизнени. Любовта им към творческите тоалети, смелите и нестандартни цветове, остава завинаги с тях. Един ден те могат да носят неутрално облекло, а на следващия ден да се появят с неоново палто. Никога не подценявайте тяхното въображение!

Риби

Хората от този знак са стари души и логично имат привързаност към ретро визията. Те обичат пастелните нюанси и обувките с равни подметки. Представителите на този воден знак понякога дръзват да се появяват в по-смели цветове и с по-причудлив външен вид – странна прическа, нехарактерни съчетания между дрехите, ръчно-направени аксесоари и т. н. Това често е отражение на тяхната артистична природа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари