IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 октомври

21 октомври 2020 08 51

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Наблюдателността и проницателността ви са по-изострени от обикновено. Лесно ще забележите грешки (особено чужди), опит за измама, непочтено поведение, целящо да ви навреди. Проверете и финансовите си операции. Възможно е да откриете нередности.

Телец

Непринуден разговор с приятел ще се окаже много полезен. Извън темата на обсъждане ще ви подскаже възможните причини за някаква неприятност, с която се е наложило да се справите преди време. Свързвайки отминалите с актуалните събития ще избегнете сериозна грешка.

Близнаци

Обърнете внимание на забележките на близките си. Не се противопоставяйте инстинктивно и механично, само за да „отбиете атаката“. Целта им със сигурност не е да ви дразнят и да си развалят отношенията с вас, а по-скоро да ви спестят неприятности, за които не подозирате.

Рак

Събитията ще са благоприятни и ще успеете да решите спорен въпрос, свързан с общи финанси или мащабен колективен проект. Усилията ви ще бъдат възнаградени и морално, и материално. Възможно е да получите приходи, които към момента са били блокирани.

Лъв

Добри новини в началото на деня ще ви ентусиазират и въодушевят. Споделете ги само с хора, на които имате абсолютно доверие, за да овладеете емоциите и да се заемете с текущите задачи прагматично. Не очаквайте от колегите си повече от това, на което те са способни.

Дева

Не отказвайте покана за участие в професионална дискусия, но не се съгласявайте на лична среща с когото и да било от останалите участници. Възможно е някой да поиска да смеси деловите отношения с романтични. Не се увличайте по подобна авантюра. Ще завърши бързо и вероятно неприятно.

Везни

Интересна оферта за развлечение с интелектуална насоченост ще стимулира фантазията ви. Ще бъде удобен и лесен начин да освежите отношенията с любимия човек и да разнообразите ежедневието. Не изпускайте момента.

Скорпион

Магнетични сте, влиянието ви ще е по-осезаемо от обикновено. Бихте могли да постигнете съгласие и подкрепа за предложения, които към момента са ви били отказвани. Ефектът ще е по-устойчив, ако използвате професионализма, а не сексапила си.

Стрелец

Отношенията на хората от обичайното ви обкръжение помежду им днес може да са доста напрегнати. В противовес на техните прояви вие ще сте абсолютно спокойни и добре организирани. Реагирайте незабавно, ако установите, че са готови да се изпокарат. Единствено вие сте в състояние да предотвратите конфликта.

Козирог

Не отказвайте на молба за помощ на близък приятел. Изпълнявайки услугата ще се запознаете с интригуваща личност. Ще ви съдейства за уреждане на важна среща или посещение на публично мероприятие.

Водолей

Не се увличайте по изкушаващата възможност да се впуснете в нова любовна авантюра. Ако жадувате за романтични емоции, по-добре се опитайте да ги изживеете с настоящия си партньор. Мимолетната „забежка“ може да е вълнуваща, но е и заредена с потенциални проблеми.

Риби

Творческият ви потенциал е по-силен от обикновено. В състояние сте да подобрите методите си на работа. Тествайте новите си хрумвания. Не всички ще са достатъчно ефективни, но и една идея да реализирате, ще е добро постижение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари