IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа 2020: Каква предпазна маска да подарите на всяка зодия

30 октомври 2020 12 25

Помислете за един практичен и по-нестандартен подарък тази година

Снимка: БГНЕС

Какво е общото между пандемията и астрологията? И двете диктуват живота ни. Въпреки че коронавирусът е от по-скоро при нас, той ни накара да се съобразяваме с него всеки ден в продължение на почти година. Изглежда, че ситуацията ще се задържи още дълго време и постепенно ще се учим да живеем с нея. 

Новините за вируса се превърнаха във втори хороскоп, без който не можем да продължим нормално деня си. Трябва да знаем колко хора са се заразили, колко са се излекували и какви са новите мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19. Преди пандемията, първият въпрос, който задавахме на непознати, беше „Коя зодия си“, а сега е „Дезинфекцира ли си ръцете?“ и „Носиш ли си маската?“.

Празниците тази година също се промениха. Много от нас прекараха Великден, Гергьовден и другите почивни дни в малка компания и успяха да се видят с близки и приятели само дигитално. След по-малко от два месеца обаче, ще настъпи и един от най-големите празници – Коледа, който се свързва с големи семейни събирания и подаръци. 

И докато предишни години търсехме скъпи предмети и дрехи, за да ги сложим под елхата, тази година най-желаният подарък ще бъде да сме заедно с любимите ни хора на празника. Въпреки това, малките подаръчета не са за пренебрегване. Тази година има един универсален аксесоар, който със сигурност може да играе ролята на нестандартен и супер практичен подарък. Да, познахте, говорим за предпазната маска за лице, която скоро се превърна и в задължителна както на открити, така и на закрити обществени места.

Така че, ако все още се чудите какво да подарите на близките си, тази статия е точно за вас. 

Нека се върнем към астрологията. Желанията на човек се определят именно от зодията му и трябва много добре да я познавате преди да тръгнете на шопинг. Тук идва и връзката с пандемията и предпазните маски. Ако изборът им ви се струва незначителен, на грешен път сте. Всяка група зодии има определено желание за това какво да носи върху лицето си, за да изглежда стилно. 

Дванадесетте зодиакални знака се разпределят поравно в четири основни групи – Огън, Земя, Въздух и Вода. Всяка една от тях има специфични характеристики за зодиите в нея. Освен черти на характера, знакът ви определя и какви подаръци харесвате. И тъй като Коледа е съвсем близо, а пандемията не си е тръгнала, ви даваме няколко идеи за защитни предпазни маски от висшата мода, които да подарите на приятели и близки, според тяхната зодиакална група.

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Огненият нрав на Овена, Лъва и Стрелеца предполага, че те биха се възпротивили на законите за носене на маска, но не. Те са едни от най-изпълнителните и затова им трябва предпазно средство, което да ги отличава сред тълпата.

Понякога тези зодии имат желание да са център на внимание и затова им предлагаме модел на Collina, който е истинско бижу. Маската съдържа малък джоб, в който да слагате филтри за пречистване на въздуха. По този начин освен че ще бъдете защитени от вируси, ще се предпазите и от замърсяването, което ни очаква през зимата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Collina Strada (@collinastrada) on

Ако обаче искате да спестите време и да поръчате без да излизате от вкъщи, можете да го направите с новата карта на УниКредит „Visa Classic Shopping Card“. С нея имате възможност да пазарувате стоки на високи цени на принципа на разсроченото плащане. Освен това, годишната ви такса за първите две години е 0 лева

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Добре дошли в емоционалната въртележка на зодиака. Ако познавате поне една от трите зодии, то знаете какво говорим. Със сигурност сте преминали през доста моменти, в които емоциите на Рака, Скорпиона или Рибите са ви дошли в повече, но сте прехапали езика си, защото ги обичате. Тяхното мото е повече от ясно – „Обичай ме повече от всичко, направи така, че да се чувствам нужен!“.

Хората от тази група приемат всичко доста по-навътре от останалите и много добре трябва да си мерим думите и жестовете около тях. Един погрешен поглед или една малко по-дебелашка шега, може да ни коства часове, прекарани в извинения. Тези три зодии са и изключително капризни откъм подаръци и затова е важно да внимавате, когато ви казват от какво имат нужда. Те го правят с лек намек да си записвате и след това да им го подарите. 

Въображението им също не е за подценяване. Понякога тези зодии слагат розовите очила и забравят, че живеят в реалността. За тях всичко е красиво и магическо, достойно за романтичен филм. Затова и предпазната им маска трябва да отговаря на този сюжет. Моделът на Erdem е перфектен за тази група. Той е направен от италиански памук, който почти не се усеща върху лицето. Флоралните мотиви правят маската още по-привлекателна и красива. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERDEM (@erdem) on

И тук със закупуването на маска подпомагате борбата срещу COVID-19. 100% от печалбата ще бъде дарена на Националния кризисен щаб за справяне със заразата в Италия. 

Земни знаци: Телец, Дева, Козирог

Тук вече говорим за хора, здраво стъпили на земята. Знаците от тази група живеят в реалността и се опитват да накарат другите около тях да слязат от високия си кон и да започнат да действат рационално. Понякога обаче тази черта от характера е изключително дразнеща, защото все някога трябва и да се мечтае. И тук е скритият талант на трите зодии.

Телецът, Девата и Козирогът всъщност са големи мечтатели, но на тихо. Те имат хиляди желания, които искат да постигнат, но често страхът от неизвестното ги спира. Рядко споделят за успехите си, тъй като мислят, че това е ненужно хвалене. Ако познавате човек от някоя от тези три зодии, много добре знаете, че той не обича да говори за себе си, но пък винаги е готов да ви помогне.

Както всичко в техния живот, предпазната маска за тези знаци не трябва да бъде крещяща. Тя просто трябва да предпазва. Затова, ако избирате подарък за земен знак, то заложете на нещо семпло и едноцветно. На вас може и да ви се струва обикновено, но за тях е повече от добре. Още повече, че тези зодии ще оценят жеста повече от самия подарък. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masks UK (@masksukofficial) on

И за да не се разхождате по студа, може да поръчате маските с новата кредитна карта „Visa Classic Shopping Card“ на УниКредит. С нея не е нужно да плащате цялата сума наведнъж, а имате право да разсрочите плащанията си над 100 лв. до 36 месеца. 

Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

С маска или без? Да спазвам ли правилата, или не? Да, трябва да носим маски. Не, не трябва да носим маски. 

Тази честа смяна на настроенията е типична за въздушните знаци. Често не знаят какво искат и водят тихи конфликти между самите себе си. Затова и не трябва да им се ядосвате, когато променят мнението си. Истината е, че те самите не знаят какво да направят и дали ще бъде правилно. 

Близнаците, Везните и Водолеят обаче често разчитат на ума си и забравят за сърцето. За тях рационалното мислене е по-важно от емоционалното и именно то ще ги изведе до успеха. Но има и моменти, когато сърцето надделява и трите зодии показват милата си страна, която не всеки има честта да познава.

Що се отнася до подаръците, тук също не са позволени грешни стъпки. Често, за да не стават обърквания, тези зодии си казват какво искат да получат. Те знаят от какво имат нужда и не искат да се затрупват с излишни глупости. Тази година, както всички останали зодии, Близнаците, Везните и Водолеят имат нужда от предпазна маска. И тъй като никога не знаеш с какво настроение ще се събудят тези зодии, най-добре да им се подари комплект от пет маски.

Ей така, за да си ги сменят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PO USA, EUROPE & ASIA (@po_jastipmamacido) on

Предлагаме ви моделите на Tory Burch, които са едновременно семпли, но и изискани. В комплекта са включени пет модела в различни цветове и шарки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари