IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп: Зодия Стрелец и нейните сродни души?

30 октомври 2020 17 30

Девизът ѝ е „Аз разбирам!“

Pixabay

Хората от зодия Стрелец може да не са от най-романтичните, но пък са честни, отговорни и притежават уникално чувство за хумор. Те обичат да се забавляват и с тях животът никога не може да бъде скучен. 

Понякога Стрелецът е твърде зает с планирането на поредното приключение, че не му остава никакво време за срещи. След много кратки връзки и раздели, той открива, че идеалният човек за него е бил пред очите му, но не го е забелязал. 

Според астролога Кларис Монахън, родените между 22 ноември и 21 декември винаги търсят нови преживявания, но и някого, с когото да ги споделят. Техният девиз е “Аз разбирам!“, като очакват от човека до тях да не настоява да се променят в името на връзката. Приемат ли техния ентусиазъм и жажда за живот, нещата между тях ще потръгнат. 

Кои са сродните души на зодия Стрелец? 

стрелец Pixabay

Pixabay

Овен (21 март – 19 април)

Двата огнени знака може да са темпераментни, но съберат ли се на едно място, ще бъдат доста ентусиазирани в отношенията. Овенът се управлява от агресивния Марс, докато експанзивният Юпитер ръководи Стрелеца. Според Монахън това ги прави идеалните половинки в леглото. 

Тъй като и двамата са доста енергични, понякога могат да се карат за надмощие, но въпреки това са подходящи за сериозна връзка. Като сродни души, те разбират потребностите на другия и знаят как да го направят щастлив. 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Подобно на Стрелеца, Водолеят не е знак, който търси активно половинка. По-често той ще попадне и хареса Стрелец след съвсем неромантичен сценарий, а доста по-късно ще открие, че е сродната му душа. По думите на астролога, между двата знака има силни вибрации и връзката им ще издържи на изпитанията на времето. 

Стрелецът и Водолеят обичат да правят изненади на другия и с това да разнообразяват сивото ежедневие. Друго доказателство, че са сродни души е това, че са готови да зарежат всичко на момента и направят нещо щуро, обяснява Моханън пред Bustle. 

Риби (19 февруари – 20 март)

Като воден знак, Рибите са доста различни от Стрелците, но онова, което ги обединява е планетата Юпитер, която ги ръководи. И определено има на какво да се учат един от друг. 

Рибите ще покажат безусловната си любов на Стрелците, а те от своя страна ще ги накарат да гледат с оптимизъм на живота и да не драматизират твърде много. Ако се научат да уважават несходствата в характерите си, тяхната връзка ще бъде успешна, смята астрологът. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари