IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2020 09 04

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не вярвайте на думи, а на действия. И наблюдавайки какво правят околните е много вероятно да установите, че новите ви партньори са по-надеждни от съществуващите. Какво ще предприемете след това заключение зависи изцяло от вас.

Телец

В случай, че не е задължително да взимате участие в обсъждането на професионални проблеми е по-добре да не се намесвате. Голяма част от чутото и направеното няма да ви хареса и трудно ще се въздържите от отправяне на някоя и друга остра критика, с която да си създадете проблеми.

Близнаци

Действайте с умерено темпо. Заложете на качеството на работата си, а не на количеството завършени задачи. Когато не сте достатъчно уверени в себе си, не се колебайте да се консултирате с по-опитни от вас. Ще спечелите уважението им.

Рак

Едва ли ще се случи нещо запомнящо се в този ден. Ще излети като есенно листо. Ще разполагате с достатъчно време и част от него бихте могли да ползвате за обмисляне на дългосрочните си планове.

Лъв

Тонусът, въображението и ентусиазмът ви са достатъчни, за да се заемете с изостанали или досадни домашни задължения, които непрекъснато оставяте „за утре“. Нека това „утре“ е днес и когато ги завършите ще усетите огромно облекчение.

Дева

Още в началото на деня ще се наложи да проведете непланирани срещи, поредица разговори и ще се отклоните от първоначалната си програма. Може да сте леко разсеяни, да ви е трудно да задържите вниманието си върху нещо конкретно. При тези обстоятелства не се насилвайте да бързате, за да избегнете евентуални грешки.

Везни

Прегледайте текущите занимания преди да сте се насочили към същинската работа. Ако са се натрупали изостанали задачи, започнете с тях. Ще сте по-ефективни, когато не сте принудени да раздвоявате мисълта си към различни цели.

Скорпион

Най-правилният начин да избегнете въпросите, които ви безпокоят е да сте абсолютно искрени. Назовавайте нещата с истинските им имена. Всеки опит да хитрувате или да заобиколите истината ще бъде разкрит и ще ви натрупа негативи.

Стрелец

Въздържайте се от лични разговори, насочени към изясняване на отношенията. Прекалено сте емоционални и преценката ви за обстоятелствата е субективна. Дори инициативата за такъв разговор да е на някой друг, за вас ще е по-добре да го отклоните за някой от следващите дни.

Козирог

Ще повишите работоспособността си, ако редувате умствени с физически занимания. В случай, че обстоятелствата не позволяват, то ако професията ви е от т. нар. „заседнал“ тип, организирайте си кратка разходка след работния ден. Ако пък е свързана с интензивни физически натоварвания, отделете малко време за любима книга, филм, музика.

Водолей

Разпределението на времето ви в днешния ден ще зависи изцяло от вас. Бихте могли да експериментирате с реализацията на новите си хрумвания, но без да ги обсъждате с когото и да било. Запишете резултатите. След време ще можете да направите корекции, ако се налага.

Риби

Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте склонни да стигнете до крайности. Да идеализирате приятните неща и да драматизирате неприятните. Ограничете контактите. Не е изключено да попаднете на мошеници и да претърпите съвсем истински вреди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари