IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отмъщение, гордост, мързел – отрицателните черти на всяка зодия

25 октомври 2020 19 30

Вижте какво смятат астролозите

Снимка: Istock

Излишно е да казваме, че идеални хора няма. Всички ние имаме своите положителни и отрицателни черти. Когато става въпрос за негативното, което носим, често се опитваме да го променим или да си признаем честно – да ги прикрием.

Повечето от нас не целят да наранят околните преднамерено, но е невъзможно да бъдем най-добрата версия на себе си през цялото време. Според астролозите нашите отрицателни черти са закодирани и в зодията ни.

Овен

Рисковото поведение на родените под този знак е една от най-опасните им личностни черти. Те действат първосигнално и рядко обмислят как действията им ще засягат околните, а това понякога може да ги обиди и огорчи.

Овните не възнамеряват да бъдат зли, но понякога са. Нараняват хората и самите себе си с думите си, когато те не са обмислени.

Телец

Когато Телците се ядосат и ревнуват, трябва да внимаваме, защото могат да станат опасни. Те не се отказват. Когато установят, че в съзнанието им се заражда желание за мъст, няма да спрат, дори когато човекът, който най-много е засегнат, са самите те.

Често не се замислят дали това, което мислят, е правилно и по този начин губят хора в целия този процес.

Близнаци

Родените под този знак имат склонност да клюкарстват и да говорят зад гърба на хората. Не че не биха им казали негативните неща в очите, просто околните рядко ги питат.

Близнаците са доста приказливи и ако решат да си го върнат на грешния човек, може да си навлекат истински неприятности.

Рак

Най-вредна личностна черта на Раците е неспособността им последователно да вземат добри решения. Оставят емоциите си да ги направляват до момента, в който започват да вредят на себе си.

Когато вземат неправилни решения, се получава затворен кръг и следват по-лоши решения и огорчение. Раците трябва добре да премислят нещата и да осъзнаят последствията от действията си. Често те се отразяват не само на техния, но и на живота на околните.

Лъв

Гордостта на Лъвовете е опасна. Когато егото им е наранено, те се вбесяват по всеки възможен начин.

Родените под този знак сериозно трябва да следят за този проблем, тъй като щетите от него могат да са опустошителни.

Дева

Сякаш Девите имат списък с начини да причинят болка и ги използват, когато се налага. Така те ги преживяват отново и отново. Обсебването от болките на миналото не води до нищо хубаво. Всъщност ги боли повече, отколкото предполагат.

Важно е те да престанат да се наказват с всичко, което са направили погрешно, както и за нещата, които останалите вършат неправилно.

Везни

Те може да не изглеждат опасни, но най-лошата им черта е мързелът. Когато са самонадеяни и се опитват да избегнат конфликти, само влошават нещата.

Те „зациклят“ на едно място и това може да повлияе на настроението им, а в резултат се чувстват нещастни и депресирани. В тези моменти са склонни да правят глупави неща, които не помагат на никого.

Скорпион

Очевидно е, че най-опасната черта от характера на Скорпионите е гневът им. Ако някой ги предаде, те ще го накарат да си плати. Те отказват да се освободят от болезнените неща, дори когато човекът, който страда, са самите те.

Не всяка грешка е призив за отмъщение. Всички хора правят грешки и понякога трябва да им се прости, не само на тях, но и на самите представители на зодията.

Стрелец

При Стрелците най-опасната личностна черта е прекалената наивност и откритост към хората. За съжаление, не всеки в този свят е честен и добър – има хора, които биха се възползвали от такава доверчива природа.

Козирог

Родените под този знак имат наистина негативно отношение към почти всичко и тази тяхна негативност сякаш поглъща всичко позитивно в света.

Когато виждат нещата по най-негативния начин, те ги засягат не само психически, но и физически.

Това не се дължи на факта, че са негативни хора, а че са много чувствителни към песимистичното мислене.

Водолей

За някого, който не обича да се занимава с чувства, Водолеите може да изглеждат свръхчувствителни.

Когато усетят, че светът е против тях, това не ги прави по-уязвими, а ги кара да издигнат високи стени около себе си. Освен това стават много саркастични, ако някой се опита да се докосне до тях. По този начин може да се отчуждят от хората.

Риби

Най-опасната личностна черта на Рибите е, че понякога са толкова изгубени в мислите си, че не са наясно какво се случва около тях. Понякога трябва да са напълно осъзнати със средата наоколо, заради собствената си защита.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари