IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 октомври

26 октомври 2020 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Заемете се със сериозните и трудни въпроси. Енергетиката ви е достатъчна за да се справите. Навременна намеса на приятели ще ви помогне да преодолеете неприятно преживяване.

Телец

Началото на седмицата няма да ви изненада с нищо. Ориентирайте се към обичайните ангажименти и се придържайте към предварително създадения график. Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси.

Близнаци

Избягвайте участието в дискусии по теми, за които нямате достатъчно познания. Ако все пак изкажете мнение и то бъде отречено или оборено от събеседниците ви, не настоявайте на своето. Пасивната позиция ще ви е по-полезна днес.

Рак

Убедителни сте и в състояние да постигнете съглашение при спорни теми. Ще си осигурите стабилна подкрепа за реализация на някои бъдещи идеи, които в момента са на етап обмисляне.

Лъв

Една мъдрост гласи, че всичко е добре, когато свършва добре, а друга, че денят си личи още от сутринта. Специално за вас днес ще са валидни и двете при това като комбинация. Започнете деня с нещо, което ви харесва и ще го завършите с приятна изненада, поднесена от близък.

Дева

Овладейте емоциите и не се поддавайте на изкушенията, колкото и безобидни да ви изглеждат. Някой се опитва да стигне до слабите ви места. Проявете предпазливост, за да не навредите на позициите си.

Везни

Не приемайте подаръци и услуги от хора, които ги предлагат настоятелно, но без видима причина и не са в групата на приятелите или роднините ви. Това е опит да ви обвържат и след време да поискат да се реванширате. А въпросното „след време“ може да се окаже доста неподходящ момент.

Скорпион

Действайте с равномерно темпо. Ако нещо някъде не се получи, приемете го като сигнал, че е по-добре да изчакате. Колкото сте по-настоятелни, толкова повече ще се различават получените резултати от първоначалната ви идея.

Стрелец

Чували ли сте твърдението: език мой – враг мой? Дори и да не сте, е добре да знаете, че е истина. Избягвайте резките и импулсивни изказвания днес. Докато се усетите и ще си създадете стабилни врагове.

Козирог

Няма как да не сте доволни от днешния ден. С каквото и да се заемете, ще го направите добре, което ще ви вдъхнови и тонизира. Доброто ви настроение ще се окаже „заразно“ за околните и ще се отрази положително на обстановката като цяло.

Водолей

Няма да успеете да реализирате всичките си замисли за днес. Не го възприемайте като поражение. Съчетайте работата с грижата за здравето си. Ограничете контактите и уговаряйте условията по бъдещи сделки в писмен вид.

Риби

Не е желателно да взимате или да давате пари назаем дори на много близки приятели. Проверете и покупките, които са набелязали членовете на семейството, особено по-младите. Част от тях ще се окажат абсолютно ненужни, елиминирайте ги своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари