IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 октомври

27 октомври 2020 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Огледайте се около себе си. Една от най-типичните човешки черти е да се сравняваме. Направете съпоставка между вас и хората, които ви заобикалят. Лесно ще се убедите, че щастието се крие в малките неща.

Телец

Колкото по-точно разпределите времето, с което разполагате, толкова ще сте по-ефективни. Освен последователност днес ще имате нужда и от прословутото си търпение. Не разчитайте, че другите знаят и могат колкото вас. Ако искате да си свършите работата бързо, разчитайте предимно на себе си.

Близнаци

Не вярвайте на комплименти и обещания, особено от хора, които не познавате твърде добре. Може да станете жертва на измама. Здравословна доза предпазливост няма да е излишна при обсъждане на материални въпроси.

Рак

Голяма част от работата, с която се занимавате ще е непозната или доста сложна. Подсъзнателно ще търсите одобрение от околните, за да се чувствате по-сигурни. Не разчитайте на това, а на себе си. Убедеността, че можете, ще ви мотивира.

Лъв

Запазете спокойствие, ако някой се опита да ви атакува с остри критики. Има хора, които „не виждат гредата в собствените си очи, но виждат сламката в очите на другите“. Липсата на реакция от ваша страна ще подейства като „подсказка“ за околните и най-вероятно ще отвърнат на провокацията вместо вас.

Дева

Не се очакват сериозни катаклизми в днешния ден. Прегледайте довършената работа, проверете за грешки и актуализации. Ще можете да подобрите някои резултати.

Везни

Дистанцирайте се от каквито и да било противоречия, дори съвсем безобидни. Ще попаднете на „неподходящи“ събеседници и каквото и да кажете, ще го възприемат погрешно. След това дни на ред ще търсят начин да ви „го върнат“.

Скорпион

Ще се почувствате изключително полезни и пълноценни днес. Ще се наложи да ползвате в текущата работа нещо, което съвсем скоро сте научили и ще се справите по-добре, отколкото сте си представяли.

Стрелец

Притегателни сте и убедителни. Използвайте част от времето за уреждане на въпроси, зависещи от нечие одобрение и които към момента са „удряли на камък“. Вероятността този път да получите удовлетворителен резултат не е за пренебрегване.

Козирог

Хората, с които се налага да общувате днес ще са доста раздразнителни. Не си струва да „влизате в ритъма им“. Подхождайте към проблемните въпроси акуратно и без излишни емоции и оставете работата ви да говори за вас.

Водолей

Настроението ви ще е нестабилно, а претенциите ще приличат по-скоро на капризи, отколкото на реални необходимости. Добрата новина е, че благодарение на прословутия си чар ще спечелите вниманието и благоразположението на околните, които ще ви угаждат без излишни обяснения.

Риби

Оставете сложните и изискващи задълбочено проучване проекти. Започнете деня с познатите, тривиални, но нетърпящи отлагане задачи. След като ги отхвърлите ще сте в състояние да се концентрирате пълноценно върху останалите занимания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари