IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 октомври

28 октомври 2020 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ситуацията ще е динамична. Обстоятелствата ще се променят и ще ви принуждават да правите същото. Не се безпокойте, ако се наложи да оставите едно нещо и да се насочите към друго. Приемете деня си за успешен, ако успеете да довършите поне една от предварително набелязаните задачи.

Телец

Ако ви се струва, че се доближавате твърде бавно към целите, които сте си поставили, то дайте си малко време и анализирайте процеса. Идеята е да установите грешките, които намаляват ефективността ви. Може да са чисто технически и да успеете да ги отстраните „с един замах“.

Близнаци

Ако сте се насочили към реализацията на мащабна финансова операция, разпределете я на части и я изпълнявайте крачка по крачка. Дори минимална грешка може да създаде сериозни проблеми. Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на лични отношения. Ще се стигне до скандал.

Рак

Обстоятелствата ще се развиват благоприятно и във ваша полза. Независимо от това е препоръчително да се опитате да запазите реалния си прагматичен поглед върху случващото се, да не се главозамайвате от успехите и да не се размечтавате твърде много. Всяко отдалечаване от действителността ще ви отдалечи от предполагаемите резултати.

Лъв

Ако околните се държат необичайно, избягват контактите с вас и показват неодобрение, макар и индиректно, то помислете какво се случва. Опитайте се да погледнете на себе си отстрани, да прецените постъпките си от различен ъгъл. Няма да е лесно, но ще ви помогне да възстановите добрия тон в отношенията.

Дева

Съобразявайте се с характера на събеседниците си. Част от тях няма да са от хората, които бихте вписали в листата на добрите си приятели, но пък ще са надеждни бизнес-партньори. Не съжалявайте, ако се наложи за известно време да жертвате личните предпочитания в името на общите цели.

Везни

Интересен ден, изпълнен с противоречиви преживявания. Във вашия знак ще навлезе управителката ви Венера, но и Меркурий, който се намира в ретроградно движение. Комуникацията ви ще е леко затруднена. За сметка на това ще получите приятна изненада, свързана с подобряване на интериора около вас или външния ви вид.

Скорпион

Ако установите, че околните изобщо не си правят труда да вникнат в изказванията ви, не се и опитвайте да ги убеждавате. Ще е излишно разпиляване на време и сили. Използвайте ги за довършване на изостаналите занимания. Резултатът ще е видим.

Стрелец

Човек, с когото сте се разделили преди време, отново ще направи опит за връзка. Ако отношенията ви са били лични, не отказвайте среща. Много е вероятно да научите подробности, за които не сте си давали сметка. В случай, че ви свързва общ бизнес, преценете колко време сте работили в екип. Дори да възстановите връзката, най-вероятно пак ще е толкова.

Козирог

Тайната на успеха днес е да подхождате творчески към всичко, с което се захващате. Дори най-обикновените, познати, рутинни занимания ще изглеждат по друг начин в края на деня, ако разгърнете въображението си.

Водолей

Събитията ще се развиват по-бързо, отколкото сте си представяли и на моменти ще се налага да взимате светкавични решения. Мислете логично, но и нестандартно. Ще се справите със затрудненията по-лесно, ако ги приемете с усмивка.

Риби

Мислете за настоящето. Всеки поглед назад, към миналото, ще ви върне назад без дори да съзнавате, че се случва. Онова, от което можете да се възползвате е, да не повтаряте стари грешки, от които вече сте натрупали полезен опит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари