IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 октомври

29 октомври 2020 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Единственото условие за успех днес е да сте сигурни в себе си. И тъй като на вас самочувствие изобщо не ви липсва, би трябвало да се очаква, че с каквото и да се заемете, ще го направите по-добре от всеки друг.

Телец

Не бързайте и каквото и да се наложи да правите, следвайте първата си идея. Започнете ли да размишлявате и да анализирате прекалено много варианти, ще „изпуснете момента“ и след време ще се наложи да правите корекции.

Близнаци

Сравнявайте резултатите от работата си, получени на всеки етап с първоначалните предвиждания. Така ще успеете своевременно да изчистите грешките. Не сравнявайте обаче своята работа с тази на околните. Ще се отклоните от основната си цел.

Рак 

С каквото и да се заемете, работете така, че да го довършите. Оставите ли нещо за „доработка“, няма да можете да преминете към следващите си задачи или пък ще пропуснете важни срокове.

Лъв

Опитайте се да преминете колкото е възможно по-бързо от етап „обсъждане“ на задачите си към етап „реални действия“. Така хем ще си свършите работата, хем ще ви остане време за почивка и общуване с приятелите. Успешният завършек на деня ще е достатъчен повод за добро настроение.

Дева

Професионалните задължения ще се окажат повече, отколкото предполагате. Все пак, това не бива да ви превръща в гости в собствения ви дом. Отделете време и за близките си. Те се чувстват самотни, когато ги лишите от внимание.

Везни

Прегледайте дребните си финансови задължения, като сметки за вода, електричество, телефон и се опитайте да ги платите още преди обед. По-късно ще получите интересно предложение за уреждане на материален въпрос, изискващ повече ресурси и е добре да знаете с какво разполагате.

Скорпион

Една древна мъдрост гласи: помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Ако се придържате към нея, днес ще постигнете успехи в занимания, които към момента сериозно са ви затруднявали.

Стрелец

Ще се случат или поне ще започнат промени, за които отдавна мислите и подготвяте. В началото може да ви се стори, че събитията не се развиват по най-благоприятния начин. Съвсем скоро ще промените мнението си и ще направите първата крачка към най-амбициозните си замисли.

Козирог

Човек, който ви е създал неприятни преживявания с поведението си, ще поиска извинение. Изборът ви ще е на принципа „от двете злини, по-малката“. Ако ви е много близък е по-добре да простите, отколкото дълго време да си задавате въпроси без отговори.

Водолей 

Тайната на успеха днес е да следвате целите си без да се разсейвате. Всяко отклонение към незначителни занимания ще отнеме ценно време, което трудно ще наваксате и в крайна сметка, ще съжалявате, че не сте си свършили работата.

Риби

Наблюдавайте внимателно поведението на събеседниците си. Без никакви усилия ще разберете кой защитава интересите ви и кой целенасочено се опитва да ви вкара в съмнителни схеми. Може би е крайно време да прекратите окончателно взаимоотношенията си с въпросната личност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари