IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 октомври

30 октомври 2020 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекалено изгодните предложения ще са изкушения, от които е по-добре да се откажете. Няма да е лесно, но ще ви спаси и от неприятели, и от неприятности. Настроението ви ще е твърде неустойчиво, не се занимавайте с чужди тревоги.

Телец

Не обръщайте внимание на саркастични забележки и заядливи подхвърляния. Направете се, че не сте ги чули. Най-вероятно ще е умишлен опит да ви въвлекат в спор, който да навреди на позициите ви.

Близнаци

Във ваш интерес е да сте плътно ангажирани с работа. Дори задълженията ви да не са прекалено много, създайте си и направете така, че всички около вас да виждат, че сте заети. И избягвайте неформалните разговори. В пристъп на откровеност ще кажете нещо, за което ще съжалявате.

Рак

Не залагайте на новите контакти. Дори човек, който ви изглежда надежден и благоразумен скоро ще покаже скрития си образ. Ще си спестите разочарование, ако не се сближавате прекалено.

Лъв

Прилагайте само познати методи на работа и търсете съдействие само от проверени хора. Експериментите, колкото и елементарни да изглеждат, днес ще са обречени на неуспех.

Дева

Доста често ще попадате в затруднителни ситуации днес. Околните, в желанието си да услужат, ще ви атакуват със съвети. Изслушайте ги внимателно, но не се чувствайте ангажирани да ги спазвате.

Везни

Ориентирайте усилията си към довършване на изостаналите занимания. Редувайте ги, за да не се отегчите. Не се захващайте с нищо ново, няма да разполагате с подходящи условия за напредък.

Скорпион

Настроението ви през целия ден ще е нестабилно и подвластно на незначителни дразнители. Почти непрекъснато ще преминавате от ентусиазирана еуфория до краен песимизъм, което ще ви се отрази изтощително. Усамотете се за известно време с любимата си музика или книга. Ще възстановите душевното си равновесие.

Стрелец

Близките ви непрекъснато ще подхващат теми за обсъждане, които не са ви особено приятни. Опитайте се да „смените посоката“, ако усетите, че разговорът ще се разрази като скандал. Не е нужно да си разваляте отношенията заради въпроси, които в момента не могат да бъдат решени.

Козирог

Започнете деня с рутинните занимания, които познавате добре и не изискват особено старание. Междувременно помислете за по-малко познатите или онези, за които не разполагате с нужните ресурси. До вечерта ще сте успели да си изградите правилна тактика за справянето с тях.

Водолей

Проявете последователност и не изоставяйте нищо започнато. Всяка отложена работа ще се проточи толкова дълго, че докато я довършите ще забравите каква е била първоначалната идея. И ако в момента на довършването вече не е актуална, няма да донесе очакваните приходи.

Риби

Бъдете внимателни, наблюдателни и предпазливи извършвайки онлайн или кешови плащания. Не е изключено да претърпите загуби, предизвикани от собствената ви разсеяност. Съхранявайте надеждно парите и банковите си карти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари