IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс, много танци и хубави жени: Животът на Джанлука Ваки

30 октомври 2020 18 00

Италианският милионер, станал татко на 53, обича да се забавлява на яхтата си

Снимка: Getty Images

Песента „Para“ на Ir Sasis бе тотален хит за лято 2020. Звучаща от различни места, тя се превърна в една от най-поръчваните за танци по барове, дискотеки и зали. Освен с мелодичните си ритми, които те карат да станеш и да се разкършиш, парчето се прочу и с нещо друго – страхотния си клип с участието на италианеца Джанлука Ваки. В него Танцуващия милионер, както всички го наричат, показва за пореден път, че владее чупките в кръста и определено разбира от хубава музика. 

След излизането на видеото известният непрофесионален танцьор отплава с луксозната си яхта из различни екзотични дестинации, но наскоро акостира отново в родната си страна, за да посрещне първородното си дете. Със снимки и клипове от болницата, той благодари на приятелката си Шарън за безценния дар, който получи чак на 53-годишна възраст – дъщеричката Блу Йерусалим Ваки. Типично за щурия му нрав, мъжът с прошарени коси не спести танцувални движения, показвайки колко е доволен от новата роля в живота – да бъде баща. А неговите милиони последователи в социалните мрежи не спряха да му честитят. 

Кой е Джанлука Ваки и как става един от най-известните италианци? 

Той е роден на 5 август 1967 г. в Болоня, Италия. В семейството му има известни предприемачи и дейци на изкуството. Шест години преди да се появи на бял свят, неговият баща създава фирма за производство на машини за опаковки за фармацевтичната индустрия. Постепенно бизнесът му се развива, той купува акциите на водещи компании и стъпва на световния пазар. Така завещава на сина си наследство, благодарение на което той живее в лукс, но и се научава да работи усърдно. 

За да поеме онова, което стартира баща му, Джанлука завършва университета Alma Mater Studiorum. После става основен акционер и член на борда на директорите на Industria Macchine Automatiche, която е ориентирана към производство на машини на опаковки за лекарства и козметика. Също така има участие в компаниите Interactive Group, Tesmec, FIN Vacchi Finanziaria. Негова е и фирмата First Investments SpA. През 2006 г. той и екипът му придобиват марката часовници ToyWatch – една от любимите на Мишел Обама. След няколко години, през които той прави оборот от 20 милиона евро годишно, той я продава, като запазва много малък дял от нея. 

„Имах късмет, че има хора в семейството ми, които могат да отворят успешен бизнес и да го подкрепят. Това ми дава шанс да бъда реализиран по начина, по който го искам“, споделя бизнесменът. 

Лукс за милиони

Имението на Джанлука Ваки в Милано е уникално по рода си. Освен с огромен личен фитнес, където прекарва по-голяма част от времето си, той разполага с футболно игрище, просторен басейн и голяма зелена градина. Разхождайки се из коридорите на дома му, могат да се видят различни произведения на изкуството, към което имат усет всички в рода му. 

Също така Ваки притежава огромно жилище на известната улица „Монтенаполеоне“ в Милано, което е декорирано в стила на Париж от XIX в. Негова е и старинна сграда в Кортина Д'Ампецо в италианските Алпи, построена през 1871 г. 

Най-много време италианецът прекарва в двуетажната си къща в Порто Черво в Сардиния, която се простира на площ от 1 200 кв. м. Там той снима по-голяма част от своите клипове, в които танцува под ритъма на любимата си музика. 

Плавания с яхти и купони до зори – сред любимите му занимания

Джанлука няма задръжки и обича да бъде постоянно в движение. Той често плава с огромната си яхта и прави големи купони, на които присъстват много известни личности. Понякога се качва и на частния си самолет. Сардиния, Маями и Ибиса са най-предпочитаните от него места за забавления. 

Според италианските медии, много звезди са лични приятели на Джанлука, който обича да е заобиколен от усмихнати хора и не жали средства, за да се чувстват те уютно в компанията му. 

Да танцуваш напук на живота

Джанлука Ваки си прави профил в Instagram още през 2011 г., но в началото не е толкова активен там. Клип, в който той танцува с красивия модел Джорджия Габриеле на своята яхта, му донася толкова голяма известност през 2016-а, че го кара да започне да печели от това. Днес той има над 18 милиона последователи в социалната мрежа и също толкова търсена страница във Facebook. 

Едно от основните неща, с които милионерът привлича толкова много хора, са уменията му на дансинга. Макар и като непрофесионалист, той се справя отлично. При това не може да отречем, че има страхотен музикален вкус и всяко парче, на което танцува, е тотален хит. Когато гледаме някой негов клип, няма как да не започнем да се движим под въздействието на ритъма или поне да се усмихнем на умението му да се радва на живота по такъв начин. 

Според статистиката, Джанлука Ваки е най-харесван в Русия, от която дори получава покана да участва в телевизионно предаване в Москва. След като всеки ден бива затрупван с милиони съобщения на руски, той решава да посети държавата, управлявана от Владимир Путин и се запознае с нейните традиции и обичаи. 

Италианецът не се интересува от хорското мнение и гледа да граби от онова, което му поднася съдбата с пълни шепи. А тя определено е била доста благосклонна към него. За да сподели своята житейска философия и да накара повече хора да я следват, той написва книгата „Enjoy“, която излиза на пазара през 1995 г. 

Красивите жени – винаги около него

Макар и да минава 50-годишна възраст, Джанлука Ваки изглежда доста по-добре от някои мъже на 30 и 40. Заради привлекателния си външен вид и своето финансово състояние, той винаги е заобиколен от красиви жени и това определено му харесва. Може да се каже, че бизнесменът предпочита да излиза с по-млади, предимно манекенки, които кани на ежеседмичните си купони. През 2016-а дори българката Теодора Коева успя да се снима с него на един от тях, а някои медии дори пишеха, че той е имал флирт с Александра Богданска (която работеше в Италия), преди тя да се омъжи за тв водещия Даниел Петканов. 

Преди години името на милионера бе свързвано с красиви жени като Дженифър Лопес, Линдзи Лоън, Мишел Родригес, Нина Сеничар и други, но най-известната му приятелка е манекенката Джорджия Габриеле. Именно с нея той прави култовия танц на своята яхта, където танцува само по шорти. Двамата са заедно близо година, като нестандартните им хореографии на популярни парчета са сред най-търсените в интернет. 

Шарън – момичето, което дари Джанлука с дете

За връзка между Джанлука Ваки и Шарън Фонсека се заговори в началото на 2017 г. След поредната раздяла той търси нова компания и попада на момичето, с което има повече от 20 години разлика (колко точно, той никога не е коментирал публично). Говорейки за нея, сексапилният италианец споделя, че тя е различна от „еднодневките“, с които е бил и определено заема важно място в сърцето му. По-късно разбираме, че думите му са истина, когато шашва последователите си по цял свят с новината, че ще става баща. 

„Много съм радостен да ви съобщя, че Шарън и аз чакаме дете! Тя ще стане майка на моето дете, за което аз винаги съм си мечтал“, споделя той в специално видео в Instagram, в което прегръща бременната си приятелка. Прави го със сълзи на очи, с което показва колко много се вълнува. 

Няколко месеца преди неговата дъщеричка (Блу Йерусалим Ваки) да се роди, Джанлука разкрива, че си е заслужавало да чака толкова дълго, за да срещне любовта на живота си. В емоционален пост той си спомня за покойния му баща и отбелязва, че се надява да го гледа отгоре и да се радва за него. 

През цялата бременност усмихнатата Шарън не спира да се движи, като забавлява хората с интересните видеа, които измисля с бъдещия татко. Тя разполага с богат арсенал от маркови дрехи, обувки и аксесоари, както и цял екип от домашни помощници, които са готови да отговорят на всяка нейна прищявка. Между другото, както тя, така и мъжът ѝ, са изключително човечни и поддържат добри взаимоотношения с помощния си персонал – нещо, което личи от профилите им в социалните мрежи. 

След като момиченцето на двойката се ражда, Джанлука не може да си намери място от щастие. Предполага се, че второто ѝ име е посветено на една от любимите песни на Танцуващия милионер – „Jerusalema“ на Master KG, превърнала се в истински летен хит.  

Секссимвол и модна икона в интернет

Едни от най-споделяните клипове на Джанлука Ваки са свързани с лекотата, с която той тренира, за да поддържа своята форма. В повечето видеа той е без горнище, като жените не могат да отлепят очи от перфектните му плочки. Опитвайки се да правят неговите движения, много клипове на мъже в интернет се превръщат в така наречените мемета и забавляват потребителите на платформата TikTok. 

Във всеки свой пост в социалните мрежи, милионерът демонстрира своя вкус към модни марки. Той умее да съчетава цветове и материи, а  и сякаш няма нещо, което да не му отива. След като започва да печели добре като инфлуенсър, той решава да създаде своя марка дрехи, която нарича GV. В някои от клиповете си той танцува с луксозни пижами, които също са част от нея. 

„Имате само един живот и трябва да го живеете не според стереотипите, наложени от обществото, а точно както искате да бъде. Не отлагайте живота за по-късно, насладете му се сега. Насладете се на моите приятели!“, казва Джанлука Ваки на своите милиони последователи. С тези думи той мислено им намига и ги моли да се спрат за малко и да се замислят как да продължат живота си, за да има той смисъл.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Костадин ( преди 3 години )
На това му викам аз живот, а не нашето българско мизеруване и протестиране на паветата. Иначе като неговата имаме и у нас.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Slance ( преди 3 години )