IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Месечен хороскоп – какво очаква всяка зодия?

1 ноември 2020 19 00

Ето и какво очаква всяка зодия през месец ноември

Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1 ноември – 30 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

21 март – 20 април

С поредица дребни тревоги ще започне месецът. Ще се наложи бързо да адаптирате актуалните си планове към обстоятелствата. Не се отказвайте от намеренията си, независимо от изпитанията, пред които сте изправени. През втората половина обстановката ще е по-спокойна. Ще напредвате забележимо и без особени усилия. Новостите и промените ще са свързани с личните и по-конкретно любовните отношения.

Телец

21 април – 20 май

На крачка сте преди завършека на годината и тази „крачка“ ще е доста широка. По друг начин казано ще се опитате (а най-вероятно и ще успеете) да наваксате пропуснатото към момента и да довършите почти всички изостанали проекти. Контактите ще са интензивни, а емоциите – противоречиви. Придържайте се към принципите си и се съобразявайте с тенденциите на общественото развитие. Моментът няма да е подходящ за реализация на ексцентрични идеи, така че е по-добре да ги отложите. Впечатляващите и запомнящите се преживявания ще са от романтичен характер. Бъдете искрени, ако имате желание да плените нечие сърце.

Близнаци

21 май – 20 юни

Ще ви е нужна сериозна мобилизация. Събитията ще са динамични и нееднозначни. Няма да можете да се оплачете от скука, но и времето за почивка няма да ви е достатъчно. За сметка на това пък интересът ви към нови емоции и приключения ще бъде напълно удовлетворен. Част от тях може да са резултат от грешка, пропуск, недооценяване на фактите, но въпреки това ще си е преживяване. И, ако реагирате с присъщото си чувство за хумор, със сигурност ще улучите правилната посока. Желязното правило, към което трябва да се придържате е да не проявявате алчност и да не търсите начини за бързо забогатяване. Ще ви въвлекат в неблагоприятна схема, излизането от която е трудно, а често и невъзможно.

Рак

21 юни – 22 юли

Месецът ще е особено благоприятен за онези представители на вашия знак, които до момента са предпочитали да „останат в сянка“. Крайно време е да направят крачка напред, да заявят себе си, да покажат присъствие. А и за всички останали ще е важно да проявят усилие, да вземат инициативата в свои ръце. Всичко, за което не са ви стигнали силите или не сте разполагали с подходящи условия да направите до момента, изведнъж ще се окаже постижимо. Време е да разберете, че има разлика между чувства и емоции. Разкрийте чувствата си пред хората, които обичате, но уреждайте спорните въпроси без излишни емоции. Ще забележите как животът ви изведнъж ще се промени, целите ще се реализират по-лесно, а вие ще започнете да мислите в по-широка перспектива, да подреждате плановете за следващата година.

Лъв

23 юли – 22 август

Усещането за неудовлетвореност ще ви съпровожда доста често през последния есенен месец. Интересното в случая е, че то няма да е предизвикано от конкретни събития, а от вътрешното ви възприятие, че не получавате достатъчно внимание. Много по-силно ще е то при дамите, чието поведение на моменти ще е еквивалентно на обикновен каприз. Ще се забелязва и при господата, но предимно на работното място и то в случаите, когато мнението им не впечатлява околните толкова категорично, колкото би им се искало. Ще „тъпчете на едно място“, ако не се откажете от идеята за собствената си изключителност. От друга страна, ще напреднете без особени усилия, ако се впишете в околната среда, осъзнаете факта, че сте елемент от екипа и вложите максимални усилия за постигане на общите цели.

Дева

23 август – 22 септември

Забележими промени ще настъпят в професионалната сфера. Събитията първоначално ще са доста динамични и няма да е лесно да се ориентирате в същността им. Представителите на вашия знак са всеизвестни с умението си да анализират фактите в детайли. Подхождайте прагматично към новите предложения, които ще са и доста, и интригуващи. Приемайте само онези, с които можете да се справите без допълнително обучение. Приходите от тях ще са паралелни на изпълнението им и ще ви позволят да създадете запаси. Приятни, но нееднозначни изненади предстоят и в личните отношения. Ще получите точно онова, което искате и подготвяте. Онези от вас, които желаят да прекратят конкретна връзка ще могат да го направят без излишни сътресения. Тези, които се стремят към обвързване, ще попаднат на подходящата личност. Времето ще покаже дали и доколко сте доволни от изпълнението на копнежите си.

Везни

23 септември – 22 октомври

Началото на месеца ще е спокойно, събитията ще се развиват плавно, почти отегчително. Използвайте момента за обмисляне на плановете и набелязване на обозримите цели за следващата година. Ще разполагате и с достатъчно лично време, в което бихте могли да се погрижите за удовлетворяване на физическите и духовните си потребности. Направете го непременно, защото през втората половина на месеца предстоят затруднения, с които ще се справите много по-лесно, ако сте спокойни и сигурни в себе си. Сериозните конфликти на работното място и в семейството ще са през третата седмица на месеца. Запазете присъствие на духа и търсете причините без да драматизирате. След като Слънцето навлезе в знака на Стрелеца ще получите отдавна чакани новини, благодарение на които обстановката ще се успокои.

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

Във ваш интерес е да не си поставяте твърде амбициозни цели през този месец. Ще се натъкнете на сериозни затруднения по пътя към реализацията им и мисълта за неуспех ще се отрази негативно на самочувствието ви. Обмисляйте всяка стъпка последователно и за кратък период от време, за да можете да предприемете промените, които обстоятелствата ви налагат. Действията ви до голяма степен ще зависят от фактори, върху които към конкретен момент нямате влияние. Ще ви е далеч по-лесно, ако предварително свикнете с тази мисъл. За щастие, през каквито и перипетии да се наложи да минете, в края на месеца ще успеете да преодолеете последствията от тях. Особено сдържани бъдете при провеждане на болезнени разговори от личен характер.

Стрелец

23 ноември – 21 декември

Обръщайте внимание на физическото и психическото си състояние в началото на месеца. Реагирайте незабавно при минимален сигнал за здравословен проблем. Не го ли направите оплакванията ще се задълбочат бързо и възстановяването ще е трудно. Основната причина за влошаване на здравето вероятно ще е преумора, комбинирана с напрежение. Пристъпите на раздразнителност ще провокират конфликтни ситуации както у дома, така и на работното място. Във ваш интерес е да ги избегнете. Последствията ще са не само неприятни, но и вредни. Видимите промени ще засегнат личния ви живот. Не е изключено да се увлечете по ново хоби, спорт или друг вид неформално занимание. То от своя страна ще ви свърже с нови групи хора, а ще ви дистанцира от други. Творческият ви потенциал ще е стабилен.

Козирог

22 декември – 20 януари

Обичайно сдържаните представители на вашия знак през този месец ще са непривично импулсивни. Причините за проява на бурни емоции ще са доста, ще са различни и, за щастие, в повечето случаи ще са положителни. Сравнително често ще реализирате добри професионални постижения. Няма да са грандиозни, но всяко едно от тях ще е малката крачка към голямата цел. Старанието и уменията ви ще бъдат забелязани, оценени и ще ви „отворят врати“, които към момента са оставали недостъпни за вас. Преживяванията от лично естество ще са истински вълнуващи. Вниманието от страна на представители на противоположния пол ще е така видимо, че на моменти ще е чак смущаващо. В края на месеца е възможно да реализирате едно свое отдавнашно съкровено желание.

Водолей

21 януари – 19 февруари

Пестете си силите в началото на месеца. Разпределяйте задълженията си така, че да действате с умерено темпо. Постарайте се да започвате деня с леки физически упражнения за тонизиране и подобряване на кръвообращението. Ще ви помогне да запазите настроението си оптимистично дори когато дните са мрачни, а това през ноември, както знаете, е сравнително често явление. Ще сте забележимо по-работоспособни и ефективни, ако успеете да се преборите с мрачните мисли и апатията. След първата десетдневка енергетиката ви бавно, но устойчиво ще се повишава. Тогава ще сте в състояние да довършите сложните занимания и да намерите отговор на трудните въпроси от лично естество. Обстоятелствата ще са благоприятни и, в случай, че имате с някого персонални конфликти, ще успеете да ги изгладите.

Риби

20 февруари – 20 март

Успехите през този месец ще са в няколко направления: финанси, обучение, пътешествия. Дългосрочна задача, започната през пролетта ще получи завършека си и съответно ще донесе очакваните приходи или, ако е имало авансови, то ще получите остатъка в уговорения срок. Нови знания ще получат не само онези представители на вашия знак, които принципно са заети с повишаване на образованието си, но и други, които искат да попълнят липсващите им знания по специфичните интересуващи ги въпроси. Пътешествията може да са кратки, но ще са към непознати дестинации и с предпочитана компания. Дали компанията ще е шумна или камерна ще зависи изцяло от вкуса ви. Ще съумеете да съчетаете полезното с приятното и, развличайки се, да получите полезна информация на професионални теми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари