IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 ноември

3 ноември 2020 08 52

Какво вещаят звездите за днес

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не надценявайте нито физическите, нито интелектуалните си възможности. В момента, в който усетите, че силите няма да ви стигнат и сте подложени на изпитание (макар и минимално), намалете темпото. Преумората от всякакъв характер е противопоказна и ще нанесе повече вреди, отколкото можете да си представите.

Телец

Разположението на Венера, вашата управителка, в знака на Везните подсказва, че е добре да ориентирате вниманието си към дейности, свързани с подобряване на здравето ви. В същото време е желателно да намалите контактите. Прекалено сте съпричастни, услужливи и може да попаднете в полезрението на мошеници, които да се възползват от добротата ви.

Близнаци

Меркурий, вашият управител, от днес тръгва в директно движение. С каквото и да се заемете, спазвайте правилата. Възможно е да се натъкнете на затруднения при уреждане на въпроси, зависещи от намесата на държавните институции.

Рак

Обстоятелствата няма да са особено благоприятни и не е изключено да се натъкнете на затруднения, изпълнявайки текущите си задължения. Ако се налага да промените някои срокове, направете го своевременно. Предупреждавайки за забавянето няма да си създадете имидж на некоректни изпълнители.

Лъв

Някои задачи ще се окажат трудни за реализация заради социалните ограничения или поради това, че работите от дома. Адаптирайте плановете си към обстановката, в която се намирате колкото е възможно по-бързо. Така ще си осигурите време за обмисляне и прилагане на различни варианти.

Дева

Условията, при които сте започнали изпълнението на актуална задача ще претърпят промяна. Най-вероятно ще е положителна за вас, ще улесни работата ви и ще можете да я довършите предсрочно. Използвайте допълнителното време, с което разполагате за проверка и подобряване на вече постигнатите резултати.

Везни

Уплътнете максимално времето, с което разполагате. Така ще се спасите от попълзновението на хора, които желаят да ви занимават с проблемите си. Изненадваща покана за среща с приятели ще ви зарадва, но е във ваш интерес тактично да откажете. Партито ще е вяло и скучно.

Скорпион

Не се натоварвайте психически с лошото настроение на близките си. Може би в момента не са в състояние да оценят обективно ситуацията, в която се намират и преекспонират собствените си проблеми. Реагирайте с чувство за хумор. За тях ще е успокоение, а за вас – облекчение.

Стрелец

Случайно и без да сте си го поставяли за цел ще чуете коментари от колеги за себе си. Не се намесвайте в обсъждането на темата. За вас е по-добре да ги оставите да кажат каквото имат и след това да решите основателни ли са забележките или става дума за поредната интрига.

Козирог

Не приемайте предложения за допълнителна работа от хора, които познавате отскоро или изобщо не познавате. Особено ако става дума за заплащане на някакви предварителни такси. Много е възможно да ви въвлекат в някаква мошеническа схема.

Водолей

Ограничете контактите до неизбежните. Ако членовете на семейството ви атакуват с претенции, приличащи по-скоро на капризи, опитайте да се възползвате. Поставете условия за удовлетворяване на желанията, с които да им прехвърлите част от задълженията си.

Риби

Ограничете контактите до неизбежните. Ако членовете на семейството ви атакуват с претенции, приличащи по-скоро на капризи, опитайте да се възползвате. Поставете условия за удовлетворяване на желанията, с които да им прехвърлите част от задълженията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари