IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 ноември

4 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е за предпочитане да пътувате днес. Ако не се налага да общувате с непознати, то най-добре е да не го правите. Разплатете съществуващите финансови задължения. Освободите ли се от тях буквално ще си „разчистите“ пътя за стартиране на дългосрочните проекти.

Телец

Адаптирайте дейностите си към това, което очаквате, без да се задълбочавате в онова, което вече се е случило. Реагирайте с размах и подхождайки творчески. Ще получите точно резултатите, които биха ви зарадвали, ако комбинирате новото с добре познатото.

Близнаци

Ще постигнете успех във всяко начинание, за което сте си поставили ясна и основателна цел и разчитате предимно на себе си. Не вярвайте на обещания за услуги. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата ще възпрепятства човека, от когото ги очаквате дори да е имал желанието да бъде полезен.

Рак

Част от заниманията ви ще са свързани с малко по-висока степен на риск от обикновено. Ще избегнете неприятните изненади, ако ги обмислите подробно. Не пренебрегвайте влиянието на човешкия фактор. Най-сериозните опасности ще дойдат именно от него.

Лъв

Не се занимавайте с финансови и борсови операции. Не е изключено да попаднете на грешна или подвеждаща информация. Ако имате намерение да сключвате договор за кредитна карта, проверете условията за погасяване и закриване. Може да са свързани с допълнителни разходи.

Дева

Няма да разполагате с достатъчно време за всички задачи, с които може да се наложи да се справите днес. Част от тях ще са непредвидени и ще ви принудят да разместите предварителната си програма. Най-силното ви оръжие ще е оптималната организация.

Везни

Съществуват предпоставки за травми или инцидент. Спазвайте правилата за безопасност при работа и за труд и почивка. Може да се нараните по невнимание или от преумора.

Скорпион

Наблюдавайте обстановката около себе си. Няма да сгрешите, ако разчитате на прословутата си проницателност днес. Ще ви помогне да се дистанцирате своевременно от каквито и да било конфликтни ситуации. Дори онези, които ви изглеждат съвсем безобидни може да завършат „взривоопасно“.

Стрелец

Делови партньори, с които сте имали успешни взаимоотношения преди време ще ви потърсят с предложение за участие в нов съвместен проект. Условията ще са удовлетворителни, но преди да дадете съгласие, преценете внимателно дали професионалното израстване няма да е за сметка на здравето и почивката ви.

Козирог

Не се заемайте с нищо, за което нямате достатъчно квалификация още повече, ако се опитват да ви го натрапят като задължение. Не е изключено да се окаже опит за дискредитиране на доброто ви име.

Водолей

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза и ще успеете да довършите работа, започната преди доста време и която е била буквално в „девета глуха“. В благоприятна позиция сте и ще държите ситуацията под контрол, но не прекалявайте с претенциите спрямо хората от екипа си.

Риби

Старанието ви на работното място ще бъде забелязано и високо оценено. Ще разполагате с малко повече време за себе си. Прегледайте внимателно вещите си и използвайте възможностите на интернет, за да се освободите от онези, които вече не са ви нужни. Приходите може да не са много, но със сигурност ще освободите пространство около себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари