IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 ноември

6 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от щедри обещания, не уговаряйте важни срещи и не подписвайте дългосрочни споразумения. Проверявайте внимателно информацията, на която се позовавате. Не е изключено по необясними причини да сте получили погрешна или съвсем различна от тази, която ви трябва.

Телец

Бъдете готови за усложнения при дейности, зависещи от волята на държавната администрация. Вероятно няма да получите допълнителни финансови постъпления, на които се надявате. Особено ако са от задгранични партньори, ще се забавят и повече.

Близнаци

Не е подходящо днес да отделяте време и сили за уреждане на юридически въпроси в случай, че не зависят изцяло от вас. Присъствието на други участници, дори да са целенасочено ангажирани, ще бъде възпрепятствано по независещи от тях причини и крайното решение ще се забави.

Рак

Спазвайте правилата и субординацията. Ще получите комплименти и похвала за добре свършена работа от влиятелна личност. Не се окуражавайте прекалено. Няколко добри думи съвсем не ви правят приятели.

Лъв

Поинтересувайте се от проблемите на по-възрастните си роднини и ако имате възможност, им помогнете. Те може да не споделят директно какво им трябва, но от вас зависи да запазите отношенията си безоблачни.

Дева

Ако любовните отношения не ви удовлетворяват, помислете докъде се простира собственото ви участие в процеса. Опитайте да формулирате проблема в спокоен разговор. Не прекалявайте нито с компромисите, нито с претенциите.

Везни

От вас зависи да усвоите нещо ново, наблюдавайки работата на околните. От друга страна, ще е полезно да направите процеса двустранен. Предайте опита си на по-младите колеги, които имат нужда от напътствия.

Скорпион

Ако сте чували твърдението, че човек цял живот се учи, то днес лично ще установите, че е вярно. Случайна подсказка от медийна емисия или от чужд разговор ще ви ориентира към решение на стара задача, която от доста време ви затруднява. Ще ви изненада фактът, че нещо толкова лесно не ви е дошло на ум до момента.

Стрелец

Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Разчитайте на опита си при решаване на сложни казуси, а не на експерименти, които към момента не са доказали ефективността си. Ще сте по-резултатни, ако си осигурявате регулярни, но кратки почивки.

Козирог

Заемете се първоначално със задачите, които зависят само от вас и всяко отлагане във времето ще ви затрудни още повече. Междувременно, формулирайте по подходящ начин идеите, които ви хрумват на други теми. Ще си спестите доста усилия, когато се заемете с изпълнението им.

Водолей

Някои разговори ще са трудни. Не се опитвайте да изместите фокуса от своите грешки към чуждите. Придържайте се към реалността. Всеки опит да „заобиколите“ или омаловажите истината ще се отрази зле на авторитета ви.

Риби

Избягвайте участието в разговори, свеждащи се до обсъждане на чужди тайни. Дори да разполагате с повече и по-истински факти от останалите събеседници, за вас ще е по-благоприятно да не изказвате лично мнение и да не застъпвате ничия позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари