IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Триколка ZIZITO Koty – безопасно развлечение с родителски контрол

18 ноември 2020 15 00

Триколка ZIZITO Koty – безопасно развлечение с родителски контрол

Във възрастта между 18 и 24 месеца, бебетата се превръщат в малки деца, които минават през един доста специфичен период. Тогава те вече са твърде големи за продължителни разходки с бебешка количка, но са и твърде малки за дълги излизания с колело, тротинетка или играчка за яздене.

За моментите, в които детето трябва едновременно да се чувства голямо и да се усеща комфортно, ZIZITO Швейцария представя перфектното решение: триколката Koty с родителски контрол. Тя представя „най-доброто от двата свята“ като комбинира предимствата на бебешката количка и колелото в един продукт, който е точно толкова забавен, колкото и безопасен.

Какви са предимствата на модела Koty, как да го използвате правилно и защо да се доверите на швейцарското качество на ZIZITO? Научете всичко най-важно в следващите редове.

Швейцарски стандарт за качество и безопасност

Преди всичко е важно да отбележим, че всички продукти от каталога на марка ZIZITO са проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

Материалният гарант за швейцарски перфекционизъм е сертификатът за безопасност от SGS Швейцария – водещата световна компания за инспекция, проверка, тестване и сертифициране на продукти.

Това гарантира спазване на най-стриктните изисквания, касаещи изходните материали, производствения процес, дизайна и компонентите на триколката ZIZITO Koty. Защото безопасността не е лукс, а абсолютно фундаментална необходимост, когато става въпрос за продуктите за най-малките.

Първокласни материали за производство

В направата на триколката ZIZITO Koty са използвани само материали с доказано качество, които гарантират лекота, издръжливост, проходимост и удобство. Това включва:

  • Рамка от стомана, която издържа тежест до 30 кг. и гарантира ненадмината здравина, без значение от терена за експлоатация.
     
  • Колела от EVA пяна – нечуплив материал, комбиниращ здравината на пластмасата с мекото возене на гумата: без помпане, без повърхностни наранявания, без деформация и без нужда от специална поддръжка.
     
  • Тапицерия от меки дишащи материи, които стимулират проветривостта, не запарват, не дразнят кожата и не провокират алергични реакции.
     
  • Допълнителни аксесоари от закалена пластмаса и мека пяна, които гарантират лекота и оптимален комфорт както за детето, така и за възрастния.

Триколка2

Швейцарският производител съобразява избора си на материали с всички препоръки на специалистите в нишата и всички най-съвременни научни разработки по темата за функционалния дизайн.

Интелигентен и многофункционален дизайн

Триколката Koty на ZIZITO е с родителски контрол: посоката на нейното движение може да се навигира лесно от дръжката за бутане в комбинация с кормилото.

За да гарантират възможно най-доброто изживяване на всички замесени в приключението, дизайнерите на ZIZITO добавят следните детайли към дизайна на превозното средство за малки деца:

  • Лесно самозадвижване с помощта на педали;
  • Сгъваема поставка за крачета, която може да се използва според менящите се нужди и предпочитания на детето;
  • Отварящ се предпазен борд за безопасно возене;
  • Преден и заден кош за съхранение на багаж с различен размер и вместимост;
  • Сгъваем сенник със защитни функции;
  • Регулиране на дръжката за родителски контрол;
  • Клаксон тип тромба.

Тротинетката е изработена в два класически цветови дизайна: червено и синьо. И в двата дизайна, цветът е максимално изчистен и непретенциозен, така че да бъде еднакво подходящ както за момчета, така и за момичета.

ZIZITO в България!

Каталогът на швейцарския бранд включва различни продукти за бебета и деца: от бебешки колички и триколки, до велосипеди, тротинетки, столчета за кола, раници и т. н.

Всички те достигат на родния пазар благодарение на официалните дистрибутори на марката – Зизито БГ. Артикулите на ZIZITO могат да бъдат открити както на официалния уебсайт на вносителя, така и в голяма част от търговската мрежа в страната. Достатъчно е да се огледате за магазин за детски стоки, който се грижи да осигурява възможно най-добрия баланс между цена и качество.

Защото нежната грижа и епичното забавление вече не се изключват взаимно. Те са две еднакво важни части от стремежа на ZIZITO Швейцария да осигури на децата по света шанса да растат свободни, щастливи и защитени!

Триколка1

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари