IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На моменти ще попадате в разни конфликтни ситуации, в които не сте преки участници. Внимавайте на чия страна заставате. Стремежът да въздадете справедливост на всяка цена може да ви подведе.

Телец

Обръщайте внимание на дребните подробности, които съпровождат основната ви дейност. Анализирайте ги. Ще ви подскажат как да избегнете или своевременно да коригирате неволно допуснати грешки.

Близнаци

Както и да се държат хората от най-близкото ви обкръжение, опитайте да овладеете емоциите и се въздържайте от критични забележки. Поведението им до края на деня ще се промени, а разменените помежду ви реплики ще останат и може да навредят необратимо на отношенията.

Рак

Досадна случка или лоша новина може да ви развали настроението още от сутринта. Не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви. Най-добрият начин да се отървете от тях е да си осигурите максимална заетост, което ще ви принуди да ориентирате целия си капацитет към работата.

Лъв

Ще сте по-заети от обикновено. Изведнъж с вас ще се опитат да се свържат не само деловите партньори по текущите сделки, но и други, на които просто им е хрумнало, че трябва да уточняват разни детайли. Постарайте се да ги отклоните деликатно, но безусловно, за да не изостанете с набелязаните задължения.

Дева

Убедителни сте и, ако се налага да водите каквито и да било преговори, ще постигнете целите си без особени усилия. Спазвайте режима за работа и почивка и дозирайте натоварванията, съобразно здравословното си състояние.

Везни

При изпълнение на част от задачите си ще се натъкнете на непредвидени затруднения. Преценете причините и, ако се налага, поискайте промяна на сроковете за предаване на започнатата работа. В случай, че е възможно, заменяйте дейностите, за да уплътните максимално времето, с което разполагате.

Скорпион

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно, а обстановката на моменти ще е по-напрегната, отколкото бихте могли да понесете. Постарайте се да овладеете „типичната си откровеност“ и да правите забележките, които ви хрумват колкото е възможно по-деликатно. Не е във ваша полза да си създавате врагове.

Стрелец

Случайно попаднала информация ще ви помогне да структурирате изоставено занимание, което не е спешно, но е препоръчително да го довършите на момента. Ще разполагате с достатъчно възможности да наваксате и с останалите задачи, ако си създадете оптимална организация.

Козирог

Започнете деня с дейности, които са ви интересни и приятни. Ако има възможност да отложите отегчителните, направете го. Ако пък са спешни, то осигурете си съдействие от човек, с когото сте в синхрон. Работата няма да стане по-малко, но ще я довършите по-бързо.

Водолей

Ограничете контактите. Наблюдавайте настроението на събеседниците при провеждане на делови разговори. Ако ви се стори, че са прекалено амбицирани, приемете го като сигнал, че е по-добре да отложите дискусията.

Риби

Енергетиката ви е леко занижена. Пестете си силите и се придържайте стриктно към първоначалните си намерения. Не е желателно да вмъквате допълнителни задачи към първоначално набелязаните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари