IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 ноември

24 ноември 2020 09 08

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въображението и интуицията ви са еднакво силни днес. Насочете усилията си към дейности, криещи в себе си някакви неизвестни. Със сигурност ще ви хрумне повече от един вариант за решение.

Телец

Аналитичните ви способности са по-силни от обикновено. В състояние сте да намерите причинно-следствената връзка на фактите и събитията, случващи се около вас. Ще се справите с обичайните си задължения много по-бързо от обикновено.

Близнаци

Придържайте се към обичайния си ритъм на работа и по възможност към тривиалните си задължения. Прекалено сте разсеяни и е възможно да допуснете някаква грешка, която ще отстраните по-бързо, ако е свързана с рутинните ви дейности. Въздържайте се от разисквания за перспективните ви планове.

Рак

Постъпка на човек от обичайното ви обкръжение може да ви изненада и разочарова. Не приемайте случващото се прекалено лично и не го коментирайте. Скоро ще разберете както причините, така и целта на постъпката, която няма да е насочена конкретно към вас.

Лъв

Погрижете се за духовните си необходимости. Подберете си подходяща компания, с която можете да обсъждате интересуващите ви теми на еднакво ниво. Ако условията не ви позволяват да го направите, то усамотете се с любима книга, музика или филм. Ще се почувствате заредени с енергия и пълноценни.

Дева

Логиката ви е силна и ще сте доста по-прозорливи от обикновено. Обстановката около вас ще е доста напрегната и объркана, но от всички присъстващи само вие ще сте в състояние да водите конструктивен диалог. Ако си направите труда да овладеете ситуацията, колегите ви ще са готови да се съобразят с всяка ваша препоръка.

Везни

Творческият ви потенциал е силен, а въздействието ви – осезателно. Лесно ще намерите отговор на спорни въпроси, които към момента разделят екипа ви на групи или на враждуващи лагери. Заемете се и предложете идеите си категорично. Аргументите ви ще са достатъчно убедителни, за да постигнете съгласие.

Скорпион

Сделка, по която доста време не можете да уговорите подходящи параметри най-после ще получи шанс за завършек. Придържайте се към принципите си. Търсете начин за осигуряване на съответствие между цена и качество на всички етапи на работа.

Стрелец

Необичайна случка или информация може да ви подтикне към спонтанна проява на благотворителност. Проверете надеждността на организаторите, преди да се включите. Сигнализирайте контролните органи, ако откриете признаци за нередности.

Козирог

Част от условията по днешната ви работа ще са твърде неясни. Намерете начин да ги обсъдите с по-опитни от вас и анализирайте идеите им. Няма да ви дадат конкретни отговори, но ще ви подскажат полезни насоки за действие.

Водолей

Настроението ви през целия ден ще е нестабилно и вероятно ще сте раздразнителни при това без видима причина. Опитайте да се успокоите чрез два метода: разходка сред природата или арттерапия. В случай, че прибегнете до втория, не забравяйте за противоепидемичните мерки.

Риби

Интересни предложения за работа или различни покупки може да получите днес. Проучете възможностите, но без да се размечтавате прекалено. Придържайте се към реалността и си имайте едно наум, че е възможно да се натъкнете на дребни технически проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари