IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 ноември

25 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дискретен намек за романтични чувства от човек, когото познавате, но не сте особено близки, така ще ви изненада, че буквално ще ви зашемети. Ще е добре, ако успеете да замълчите докато овладеете емоциите и си дадете сметка какво точно се случва.

Телец

Всичко, което към момента ви е било трудно, днес ще се случва буквално от първия път и като на шега. Интересното е, че вашето участие ще се свежда само до даване на съвети. Изпълнителите ще са други. Разгърнете въображението, но не прекалявайте с претенциите.

Близнаци

Ако се налага да оформяте някакви финансови операции, то за предпочитане е те да са за малки суми. Не е изключено да допуснете техническа грешка, заради която да претърпите загуби. Принципът, към който трябва да се придържате е „колкото по-малко, толкова по-добре“.

Рак

Част от хората, с които се налага да общувате днес ще са доста агресивни. Постарайте се да овладеете емоциите и да не отговаряте на предизвикателствата им. Те няма да станат по-добри, а вие ще инвестирате енергия буквално в празното пространство.

Лъв

Постарайте се да използвате времето си пълноценно. Наблюдавайте работата на околните и поддържайте такова темпо, че да не изоставате от тях. Не е изключено някой да се възползва от пропуските ви във ваша вреда.

Дева

Концентрирайте се изцяло върху текущите си задължения. Те вероятно ще са повече от обикновено. При правилно разпределение на ресурсите ще постигнете удивително добри резултати, благодарение на които съвсем скоро ще разширите сферата си на влияние.

Везни

Прегледайте сроковете за текущата си работа още преди да сте се заели с практическото изпълнение. Преценете дали са ви достатъчни и, ако се налага, поискайте удължаване. Ще се натъкнете на затруднения точно при задачите, които ви изглеждат най-лесни.

Скорпион

Събитията няма да се развиват по начина, по който предполагате. Намалете темпото и обмисляйте внимателно ситуациите, в които се намирате. Част от задръжките ще са свързани със субективен фактор, с който е по-добре да се съобразите.

Стрелец

По отношение на текущите задачи няма да имате никакви спънки и затруднения. Посветете част от свободното време на приятелите или възрастни роднини, с които не сте се срещали скоро. Със сигурност се нуждаят от съдействието ви, но не споделят, за да не ви затруднят.

Козирог

Обстоятелствата ще ви принудят да изоставите занимание, с което сте се заели в момента и да ориентирате вниманието си към нещо друго. Причината най-вероятно ще е допусната чужда грешка или невъзможност за обезпечение на текущата ви работа. Променете програмата си без излишни емоции.

Водолей

Колкото по-сложни и отговорни са днешните ви задачи, толкова по-стриктно трябва да спазвате режима за труд и почивка. Променяйте заниманията, за да си създадете известно разнообразие. Така ще се справите много по-лесно с онези от тях, които не ви допадат.

Риби

Няма да усетите как ще отлети днешният ден. Ангажиментите ви ще са разнообразни, но лесни, а на моменти дори забавни. Използвайте поне половината свободно време лично за себе си. Ще е ефективен начин за разтоварване от стреса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари