IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 ноември

26 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Емоционалното ви състояние ще е по-нестабилно от обикновено. Опитайте да не сте прекалено критични към близките си. Само една дума ще е достатъчна, за да „налее масло в огъня“. От вас зависи да предотвратите острите разговори.

Телец

Дразнителите ще са повече от обикновено и ще се опитват да намерят слабите ви места. Изолирайте се доколкото е възможно, за да избегнете възможността да ви провокират и след това да ви атакуват „с вашите камъни по вашата глава“.

Близнаци

Колкото по-сложни са днешните ви задачи, толкова по-старателно трябва да се отнасяте към тях. Приемете го като поредната проверка на възможностите ви. Резултатите, получени сега, ще улеснят реализацията на един от следващите ви проекти.

Рак

Наблюдавайте поведението на колегите си. Вслушвайте се в разговорите и се опитайте да свържете информацията, получена от тях с това, което вече знаете. Вероятно ще се досетите за причините за неприятност, която ви се е случила преди време.

Лъв

Овладейте пристъпите на раздразнителност преди да сте направили нещо, за което да съжалявате. Прекалено претенциозни и капризни сте днес. Често ще се натъквате на неразбиране от страна на околните, което ще усложни още повече ситуацията. В случай, че е възможно, уединете се.

Дева

Подредете заниманията си така, че да ви остане време за близките. Поинтересувайте се от проблемите им. Много е вероятно те да не са ги споделили с вас, но да имат затруднения. Проявете активност и се опитайте да помогнете.

Везни

Проявете последователност и предприемчивост. Ще получите оферта за допълнителна работа, с която ще се наложи да се справите едновременно с текущата. Редувайте ги с кратки паузи помежду им, за да избегнете грешките. Най-вероятно ще получите и допълнително заплащане за старанието си.

Скорпион

Въздържайте се от каквито и да било обвинения, осъдителни коментари и скептични забележки. Каквото и да направите днес, ще се върне към вас като бумеранг. А вие знаете колко много не ви допада да ви критикуват.

Стрелец

Оставете инициативата за организация на почивката и свободното време днес на близките си. Съобразете се с желанията им. Ще ви изненадат приятно за проявената сговорчивост.

Козирог

Шефът или колегите ще насочат вниманието ви към стари грешки. Прегледайте ги внимателно. Най-вероятно ще са резултат от разлика в условията преди и сега. Направете нужните корекции своевременно. За вас няма да е проблем, а околните ще са доволни.

Водолей

Ако няма начин да избегнете контактите с хора, чието присъствие се отразява зле на настроението ви, то тогава реагирайте с чувство за хумор на коментарите им. Ефектът ще е двоен: вие няма да се ядосате, а те няма да навредят на самочувствието ви.

Риби

Помислете как бихте могли да съчетаете материалното с духовното. Ако непременно искате да си купите нова вещ, то нека да е книга. Ако ви се хапва нещо вкусно, направете го на фона на приятна музика. Ще се тонизирате и ще повишите работоспособността си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари