IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези зодии не предават, влюбват се веднъж и завинаги

29 ноември 2020 19 30

Вижте Топ 3

Снимка: Pixabay

Хората мечтаят и искрено вярват, че могат да открият своята единствена любов. За цял живот. Но астролозите бързат да ни разочароват – не всички зодиакални знаци се характеризират с постоянство в любовта. Има такива, за които предателството е начин на живот. Но кои три зодии са най-склонни към вярност, преданост и постоянство в любовта?

Първо място: Дева

Сред представителите на този знак можете да откриете партньор, който се влюбва веднъж и за цял живот. И много често това се разбира не в сладкия и бурен начален период на връзката, а когато изминат години. Това е любов, като виното. Девата може да се влюби няколко пъти, но само в един и същ партньор. И дори ако имат друга връзка, по-вероятно е там да търсят повече удоволствието, защото в мислите си те са се отдали само на един човек. Е, тялото често се задвижва от инстинкти, но Девата може да контролира собствената си природа по-добре от другите зодиакални знаци, което често позволява на повечето от тях да останат верни на своята половинка.

Второ място: Козирог

Козирозите също са много вярна зодия, но при влюбването им има една особеност. В детството си, те се влюбват в идеал, носейки този образ през живота си. Когато техните съученици, колеги откриват любовта си, женят се и се развеждат, представителите на този зодиакален знак търпеливо чакат появата на хоризонта на същата тази принцеса в карета или принц на бял кон. И най-интересното е, че те чакат. Има, разбира се, и такива, които така и не могат да намерят истинската си любов. Но това е заради някои характерни особености на партньора, които не съвпадат с неговите идеали. И това може да е абсолютно незначително различие, но не и в разбирането на Козирога.

Трето място: Скорпион

Неочаквано? Да. За много хора Скорпион и моногамност звучи странно. И това не е изненадващо за представителите на този знак, които се славят с репутацията на най-страстни и любящи. В тази класация те са едва на трето място, но в силата, страстта и отдадеността в любовта е трудно да се намерят равни. Страстта им е в състояние да изгори и самите тях, и обекта на любовта им. И оцелелите от страстите на Скорпиона ще разкажат тази история, обгръщайки я с романтични митове. Някои се страхуват да се влюбят в Скорпион, докато други мечтаят, наричайки това истинска любов. Разбира се, сред Скорпионите можете да откриете и доста кръшкачи, но този знак може доста да изненада с предаността си към даден човек.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари