IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Променяйте заниманията си толкова често, колкото е възможно. Редувайте ги. Опитайте да разнообразите работата си, макар и в рамките на обичайните задължения. Ще подобрите мотивацията и ще повишите ефективността си.

Телец

Някой от околните ще ви изненада неприятно с поведението си. Запазете спокойствие и приемете, че човекът най-после е показал истинската си същност, а за вас остава да решите дали да продължите контакта или да го прекратите.

Близнаци

От интелектуалната работа ще получите по-добри резултати, отколкото от физическите занимания. Следвайте въображението си. Ще ви подскаже как да зарадвате близките и да създадете ведра обстановка у дома.

Рак

Подкрепете инициативите на колегите си и приемете новите им идеи с малко повече оптимизъм. Ще спечелите доверието им, ако подсказвате как да отстранят грешките си, без да ги критикувате остро. Дръжте се така, че да не предизвиквате прояви на враждебност.

Лъв

Участвайте активно във всички дискусии на професионална тема, независимо дали са пряко свързани с работата ви или не. Убедителни сте и предложенията ви ще получат одобрение. Ще си спечелите и привърженици.

Дева

Възможно е да получите удовлетворителен отговор на юридически въпрос. Отправяйте запитванията си към държавните инстанции само писмено. Ако се налага да правите някакви покупки, за предпочитане е да използвате възможностите на интернет.

Везни

Проявете последователност в работата си и се опитайте да си изградите глобална картина за очакваните резултати. Не се вторачвайте в детайли, за да не изпаднете в ситуацията, при която „заради дървото не виждате гората“.

Скорпион

Прегледайте още веднъж перспективните си планове. Вероятно ще откриете някакви пропуски или спънки за реализацията им. Ще ви е от полза, защото ще можете да ги отстраните предварително, а не да спирате процеса по време на изпълнението.

Стрелец

Подредете приоритетите. Част от идеите ви може да се окажат чиста утопия. След като си отговорите на въпроса „какво“, отговорете и на въпроса „как“. А накрая съвсем логично ще последва и въпросът „колко“, като той със сигурност ще се окаже най-важен.

Козирог

Ще ви атакуват изненади оттам, откъдето най-малко ги очаквате. Мислете бързо и преценете дали да промените текущите си планове или ще се справите по-добре, ако промените метода на работа. И в двата случая преценете как ще се отразят действията на приходите ви.

Водолей

Случайно, но благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да издирите и използвате полезна информация. Може да е свързана с участието ви в преговори, семинар вместо някой друг. Възползвайте се максимално от новосъздадените контакти.

Риби

Въздържайте се от участие в мероприятия, където има струпване на много хора и които се провеждат в тъмната част на денонощието. Съхранявайте старателно вещите и документите си. Не е изключено да станете жертва на посегателство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари