IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 декември

3 декември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще попаднете в някои леко напрегнати ситуации, свързани с професионалните занимания и личните отношения. Не ги приемайте твърде драматично. Бъдете готови да реагирате гъвкаво и да направите дребни компромиси, ако се наложи.

Телец

Ще сте доста по-проницателни от обикновено и ще сте в състояние да предвидите действията на партньорите и конкурентите си, което определено ви дава предимство. Част от преживяванията няма да са особено приятни, но настроението ви е устойчиво и едва ли ще се стресирате кой знае колко, което пък гарантира добри резултати от работата ви.

Близнаци

Не бързайте, обмисляйте внимателно действията си. Не се безпокойте, ако се наложи временно да отстъпите от позициите си. Скоро ще ги възстановите и дори подобрите. Проявете инициатива при решаване на въпроси, за които сте напълно подготвени.

Рак

Ще се придвижвате към целите си бавно, но сигурно. Спазвайте правилата и не насрочвайте разговори по уговаряне условията на нови сделки. Ще се стигне до разногласия, които в последствие трудно ще изгладите.

Лъв

За предпочитане е днес да се заемете с работа, която зависи само от вас и можете да се справите без чужда намеса. Ако околните не са съгласни с твърденията и предложенията ви, не се опитвайте да ги убеждавате. Скоро ще достигнат до заключенията ви чрез собствените си грешки.

Дева

Отношенията между колегите ви ще са доста конфликтни днес и обстановката ще е напрегната. Постарайте се да не се намесвате, за да не станете „без вина – виновни“. Търсете нестандартни решения за сложните казуси.

Везни

Ако нещо не се получава по предпочитания от вас начин оставете го и преминете към следващото. Ще загубите ценно време, ако „зациклите“ на едно място. Приятните изненади ще са свързани с любовните отношения. Някой ще положи огромни усилия да ви впечатли.

Скорпион

Работоспособността и творческият ви потенциал са еднакво силни. Ще свършите много повече занимания от набелязаните. Не си позволявайте извънредни разходи и не взимайте нито пари, нито вещи назаем.

Стрелец

Наблюдавайте внимателно събитията и обстановката около вас. Обръщайте внимание на подробностите. Ще ви подскажат причините за нелогични на пръв поглед случки. Опитайте да се справите с всички набелязани задачи дори и за сметка на времето ви за почивка.

Козирог

Не пропускайте мероприятия с професионална насоченост, които биха се отразили положително на бъдещата ви работа. Където и да ви поканят, отидете. Не е задължително да участвате активно, важното е да сте в крак с новостите.

Водолей

Бъдете готови да приемете новостите, които се случват днес. Обстановката ще е динамична. Разпределете оптимално задачите във времето си и действайте обмислено, с равномерен ритъм. Избягвайте контактите с непознати, доколкото е възможно.

Риби

Не е изключено да получите атрактивно предложение за нова работа. Помислете добре дали сте готови за нея, дали няма да попаднете при условия, принуждаващи ви да започнете от нулата. Избягвайте разговорите, насочени към уреждане на романтични отношения. Няма да постигнете очаквания ефект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари