IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те зодии, които прощават, но не забравят

3 декември 2020 17 30

Представителите на тези знаци таят горчивината в себе си

Istock

Някои хора са толерантни и снизходителни, лесно прощават грешките на другите. Има и личности, които са доста злопаметни и никога не забравят лошото. Вторият тип хора таят горчивината в себе си дълго, понякога цял живот. Случва се те да дадат устно прошката си, но вътрешно никога не забравят постъпката, която ги е наранила. Този тип хора най-често са представители на 5 зодиакални знака.

Ето и кои са те:

Телец – изпитва непримиримост към лошите постъпки

Хората от този знак държат на справедливостта. Когато един Телец усети умишлена грешка спрямо него, той се разстройва от дъното на душата си. Телците са много лоялни, грижовни и честни към близките и приятелите си и затова те не могат да приемат, когато човек от обкръжението им предава тяхното доверие с лека ръка. Тяхната непримиримост към лошите постъпки им пречи да забравят грешката, дори да твърдят, че са простили.

Лъв – внимавайте да не го злепоставите

Хората от зодия Лъв са най-горделивите човешки същества. Тяхното его е над всичко. Те мразят всичко и всеки в живота си, който случайно застраши тяхната гордост, чрез някакъв вид обида или унижение. Ако представител на тази зодия бъде злепоставен от друг човек, дори той да му е близък, Лъвът никога няма да може да му прости. Лъвовете по принцип не са много отмъстителни, но е възможно и да потърсят някакъв вид реванш.

Дева – приема предателството като нападение

Родените под този знак са от типа личности, които правят всичко по силите си в името на хората, на които държат. Затова техният свят буквално се срутва, когато близък човек ги засегне грубо, предаде ги или сгреши спрямо тях. Тогава Девите разбират, че всичките им усилия са отишли на вятъра. Приемат го като нападение, като вид атака срещу личността им. Затова те никога не забравят лошото.
 

Скорпион – чуждата грешка спрямо него го зарежда с желание за мъст

От всички зодии Скорпионите са най-отмъстителните. Като цяло те са песимистични и недоверчиви личности и излъчват по-скоро напрегната енергия. Тази тяхна енергия става още по-силно негативна, когато близък човек извърши лоша постъпка спрямо тях. Именно затова хората от зодия Скорпион мразят от дъното на душата си, никога не забравят чуждите грешки и често търсят възмездие.

Козирог – помни ударите под кръста до гроб

Представителите на този знак са амбициозни, устойчиви и успешни. Ето защо те не могат да понасят хората, които ги дърпат назад, без значение дали го правят преднамерено, или без да искат. Ако близък човек на Козирога осуети напредъка му чрез думи или действия, той ще помни тази постъпка до гроб. Освен това хората от този знак имат силно чувство за справедливост и никога не могат да преглътнат ударите под кръста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Simpatyga ako spres da llagas tiya statii kogato opoznaes edin covek ot po blizo togava ste govoris
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 3 години )