IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 декември

4 декември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма ограничения за заниманията ви днес. Избирайте ги по своя воля, най-важното е да са ви приятни. Преценявайте внимателно изказванията си, за да не оскърбите някого неволно. Не отказвайте помощ, ако ви предложат.

Телец

Не си набелязвайте твърде много и прекалено амбициозни задачи. Действайте с равномерно темпо. Осигурете си възможност да сте на открито в част от деня. Имате нужда от въздух и пространство.

Близнаци

Ще сте малко по-разсеяни от обикновено, което означава, че не е желателно да се занимавате със сложни и отговорни дейности. Ще постигнете невероятно добри резултати, но само ако се ориентирате към работа, изискваща въображение.

Рак

Заемете се със задачи, с които можете да се справите самостоятелно. Опитайте се да отложите всички или поне част от останалите. Избягвайте контактите с хора, които ви напрягат, желанието им да общуват с вас няма да е продиктувано от проява на добронамереност.

Лъв

Крайно време е да отделите време за задачите, които непрекъснато „подбутвате“. Постарайте се да ги „вмъкнете“ между останалите. Със сигурност ще довършите поне една от тях и ще останете доволни от себе си.

Дева

Ще се наложи да поставите интересите на някой от близките си преди своите собствени. Не съжалявайте, ще получите подобаваща отплата за положените усилия. Любовните отношения може да са леко конфликтни, избягвайте проблемните теми.

Везни

Едва ли има нещо, което би ви затруднило днес. За уреждане на сложен юридически казус ще получите навременен съвет от стар приятел. Не обсъждайте сделки с партньори, с които работите отскоро.

Скорпион

Не е подходящо да се занимавате с инвестиционни дейности. Не разчитайте и на допълнителни приходи от текущата си работа. Избягвайте критичните забележки към близките си и покупката на скъпи предмети, които най-вероятно не ви трябват.

Стрелец

Ще се наложи да участвате в поредица служебни мероприятия, независимо дали сте ги набелязали или не. Няма от какво да се опасявате, ще се справите с всичко по най-добрия възможен начин. Приятна изненада ще получите от някого, който иска да ви покаже романтичните си чувства.

Козирог

Намалете инициативата. Заемете наблюдателна позиция, повече слушайте и по възможност не изразявайте мнението си. Ще сте по-малко уязвими и ще разполагате с време да си изградите дългосрочна стратегия.

Водолей

Ще се наложи да действате по-интензивно от обикновено. Не пестете усилията си, ще си осигурите допълнителни приходи, макар и не веднага. Избягвайте проявите на капризи спрямо близките си.

Риби

Не се опитвайте да изпреварвате събитията нито на работното място, нито у дома. Обмисляйте внимателно ходовете си, чийто ефект очаквате в близко бъдеще. Ще спестите и време, и финанси, и усилия при изпълнение на част от следващите си задачи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари