IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те най-мразени зодии

4 декември 2020 17 30

И защо всъщност те са най-добрите

Istock

Случвало ли ви се е да започнете разговор с непознат човек и по някое време той да ви попита за вашата зодия, а след като му я кажете, да усетите, че той започва да ви гледа с други очи? Сякаш си прави заключение за вас, базирано само на вашия зодиакален знак. От вида: „А... Близнаци сте, ясно!“

Определено сред хората царят някои негативни стереотипи, свързани с определени зодии.
Разбира се, нашият слънчев знак до някаква степен определя поведението ни и все пак характерът ни е съвкупност от нашето възпитание, взаимоотношения и преживян опит.

Така че нека изясним нещо – няма лоши зодии! И все пак ето кои са 3-те най-мразени зодии и защо те не са толкова лоши, колкото много хора си мислят:

Лъв

Стереотипът свързан с Лъва, е че това е самовлюбен егоцентрик, чийто живот е свързан основно с шопинг, селфита, екстравагантни партита и почивки, и самохвалство.

Реалността е друга: Слънцето е управляваща планета за Лъвовете и те наистина излъчват енергия и топлина сред обкръжението си. Представителите на тази зодия имат многобройни таланти. Те са щедри и умеят да мотивират с думите си своите близки. Те се интересуват много повече от това как ги виждате вие, отколкото от това как те виждат себе си. Освен това Лъвовете са смели и чувствителни. Да, те наистина имат нужда от аплодисменти, но това е така, защото чрез тях разбират, че са добре приети. Лъвовете са просто големи котета, които се нуждаят от допълнителна порция любов.

Близнаци

Стереотипът свързан с Близнаците е, че това са двулични хора, на които не може да се разчита. Те са смятани за нелоялни приятели и партньори. Освен това са считани за клюкари и интриганти.

Реалността е друга: Представителите на този въздушен знак са природно интелигентни и често в мозъка им се вихрят мисли за двама души. Ако Близнаците изглеждат не особено надеждни, вероятно това е така, защото те са много будни и подвижни, и не могат да задържат вниманието си задълго върху едно нещо. Те са оптимисти и непрекъснато търсят нови преживявания. Да, бъбриви са, но пък са царе на комуникацията, благодарение на техния планетарен владетел Меркурий. И макар на пръв поглед да изглежда, че само те говорят, всъщност те са много добри слушатели. Близнаците са сред най-широко скроените и толерантни знаци. Тяхната адаптивност им позволява да общуват с всеки, без предразсъдъци.

Скорпион

Стереотипът свързан със Скорпиона е, че той е отмъстителен злодей. Той е считан още за напрегнат, потаен човек, чиито мисли са основно отрицателни. Скорпионите като партньори са разглеждани за властни и обсебващи.

Реалността е друга: Скорпионите са мистериозни, но не и зловещи. Те имат нужда да се чувстват в безопасност, преди да отворят сърцето и душата си пред друг човек. Те имат леко мрачен хумор, но са дълбоко емоционални и абсолютно лоялни. Скорпионът е фиксиран воден знак, който е много надежден и пълен със съчувствие към своя партньор. Скорпионите са много интуитивни и почти могат да прочетат мислите на близките си хора. Те са задълбочени, а не повърхностни и ценят истинските интимни човешки връзки. Освен това те са готови на всичко, за да защитят онези, на които държат.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
anonimen ( преди 3 години )
ne tocno taka ama kakto i da e horata neka opredelyat kakto iskat
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар