IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

7 декември 2020 12 33

Астрологична прогноза за периода 7 – 13 декември

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 7 – 13 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката на работното място, независимо дали сте в офис или онлайн, ще ви покаже, че с някои колеги сте абсолютно несъвместими. Прекъсвайте или променяйте работата си през равни интервали от време. Не си отвличайте вниманието с незначителни дейности и светски разговори, които само ви разсейват. Често ще се налага да ползвате лидерските си умения. Правете го с умерен ентусиазъм и без прекалени надежди за промяна на длъжността или позицията. Вероятно ще намерите на изгодна цена техника, която от доста време искате да притежавате. Купете я, ако разполагате с цялата сума, но не я взимайте на изплащане.

Телец

Може би ще сте принудени да направите служебно или лично пътуване, което ще ви отнеме повече от ден. Проверете екипировката и оборудването на автомобила, който ще ползвате, а ако не разполагате с такъв, доверете се на услугите само на лицензирани фирми. Ще постигнете целите си само ако сте достатъчно мотивирани. В случай на неуспех не се отказвайте, просто си дайте отсрочка. Ако имате намерение да сменяте работното място, проверете критично всички предложения. Може да откривате банкови сметки и да правите валутни операции със собствени средства, но не взимайте заеми и бързи кредити. Условията ще са подвеждащи.

Близнаци

Действайте с равномерно темпо. Избягвайте моментите на хаотичен устрем, последвани от пълна пасивност. Старайте се да довършите започнатото своевременно. Всичко, което отложите буквално ще влезе в „задънена улица“ и по-късно ще са ви нужни много повече усилия, за да се справите. Успехът и крайните резултати зависят от умението ви да мислите самостоятелно и да отделяте важното от второстепенното. Не харчете излишно и импулсивно. През втората половина на седмицата е възможно да уредите сделка с недвижими имоти.

Рак

Неуспехите обикновено се дължат на собственото ви бездействие. Преодолейте страховете си и проявете инициатива. Резултатите ще са почти незабавни. Редувайте работа с почивка през равномерни интервали, за да съхраните продуктивността си еднаква през целия период. Не изисквайте от хората около себе си повече, отколкото могат да ви дадат, не надценявайте уменията им и не ги критикувайте за пропуските. Личният пример и предложената помощ ще дадат много по-добър и по-траен ефект. Помислете дали някой има към вас задължения или неизпълнени обещания и си ги потърсете. За предпочитане е да правите покупките си през интернет и то след обстоен маркетинг.

Лъв

Ще усвоите ново знание или умение, което ще можете да приложите на практика почти незабавно. Ще се убедите, че инвестициите в собствената ви квалификация са най-ефективни. При решаване на спорни въпроси не се опитвайте непрекъснато да доказвате правотата си. Изграждайте си различни варианти и търсете начин да добиете максимална представа за окончателния ефект от приложението им. Сериозните дилеми за разрешаване ще са свързани със семейството. Въздържайте се от рискови финансови операции. Спазвайте предварително определения си лимит за покупки, заделете някакъв резерв за празничния период.

Дева

Сравнително спокоен, но доста скучен период предстои. Почти през цялото време ще сте заети с тривиални, рутинни, еднообразни задачи и ще ви е отегчително, независимо дали ги изпълнявате самостоятелно или с останалите членове на екипа. В средата на седмицата обстановката на моменти ще е напрегната, защото повечето хора около вас ще са достатъчно изнервени и недостатъчно вдъхновени. Запазете присъствие на духа и ако усетите, че назряват разправии, опитайте се да ги блокирате в зародиш, за да не се стигне до взаимни обвинения точно преди празниците. Опитайте да си изясните причините, поради които не сте получили някакви уговорени преди време приходи и си ги потърсете. Особено ако ви се дължи заплащане за вече свършена и предадена работа и имате писмено споразумение. Помислете и за пропуснатите ползи, които също ви се полагат.

Везни

Действайте бавно и в съответствие с възможностите си. Не се опитвайте да правите неща, които не са ви по силите и в същото време не приемайте всеки неуспех за поражение. Търсете баланс между „искам“, „мога“ и „трябва“. Някои случки ще ви върнат в спомените, а може и да ви развалят настроението. Помислете дали си заслужава да ги преживявате повторно и със същия сантимент. Ако желаете да смените работата си е вероятно да се натъкнете на обява, на която вече сте отговаряли. Придържайте се към правилото, че не е във ваша полза „да чукате на една и съща врата два пъти“. Не правете покупки по чуждо внушение или под въздействието на реклами. Ще се окажат продукти, които не са ви нужни или пък не отговарят на предварителното описание.

Скорпион

Систематизирайте целите си. Разпределете оптимално времето и си пестете силите. Колкото сте по-организирани и пестеливи на думи, толкова по-добре ще се справите. Ще се наложи да съчетавате професионалните с домашните задължения, защото е възможно да се случат битови аварии или сериозни причини да ви принудят да предприемете пътуване на сравнително далечно разстояние. Част от неприятностите ще са плод на собствените ви действия, погрешни, прибързани решения и бихте могли да ги избегнете. Не прекалявайте с амбициите, постарайте се да съобразите разходите с лимита си и най-вече с наличните си средства. Не прибягвайте до услугите на бързи кредити или покупки с разсрочено плащане. Ще ви излязат скъпо.

Стрелец

Хрумванията ви ще са много и оригинални, но приемете мисълта, че не всички ще достигнат до „финалната права“. За част от тях не разполагате с ресурси, за друга част не разполагате с условия, от някои пък ще се откажете по собствено убеждение. Заключението е, че трябва да действате с равномерно темпо, да разпределите правилно силите си и да си поставяте изпълними цели. Придържайки се към тази тенденция ще постигнете задоволителни резултати без излишни усилия, ще разполагате с достатъчно време за почивка и ще стабилизирате позициите си. Избягвайте покупките по интернет и бъдете предпазливи, отваряйки търговски предложения, приличащи на спам. Не е изключено да попаднете на хакери или мошеници. Не вярвайте на прекалено изгодни оферти.

Козирог

С важните проекти се заемете в началото на седмицата. Подхождайте към всичко и най-вече към различни привлекателни предложения с присъщия си прагматизъм. Следвайте логиката на събитията в съчетание с опита си. Що се отнася до новите делови контакти, следвайте интуицията. Ще ви подскаже на кого може да се разчита и с кого не е препоръчително да правите бизнес. Като цяло до сряда включително ще сте по-ефективни, отколкото след това, но пък в края на седмицата ще се справите с два проблема: битов и юридически. Ограничавайте покупките само до наличните средства и обсъждайте необходимостта от новите придобивки с близките си. За закупуване на скъпи предмети също са подходящи първите няколко дни, след това или избягвайте разходките по магазините или редуцирайте разходите до ежедневно необходимите.

Водолей

В случай, че е възможно, на работното място съчетавайте действията си само с колегите, с които сте в синхрон и се разбирате без излишни обяснения. Не смесвайте личните отношения с деловите и не пренасяйте служебните грижи у дома и обратно. Преценявайте внимателно в кои разговори да участвате и от кои да се дистанцирате. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига. Личните отношения може да са леко напрегнати. Придържайте се към правилото, че подозренията сами по себе си не са достатъчен повод за ревност и че ролята на „тъпия ъгъл“ в любовния триъгълник не е от най-благоприятните. Търсете баланс между работа и почивка и между приходи и разходи. Не си позволявайте жестове на разточителност, но и не икономисвайте от средства за развлечение, които повишават ефективността ви.

Риби

Настроението ви ще е нестабилно и в някои дни ще ви е трудно да си създадете оптимална организация на работа. Не се захващайте за няколко неща едновременно и не смесвайте личните с професионалните задължения. Ако колегите ви помолят за помощ, което със сигурност ще се случи, не отказвайте. Участието ви може да се свежда само до препоръки и споделяне на опит, но тези, на които сте оказали съдействие, няма да го забравят. Придържайте се към фактите и не позволявайте да ви губят времето с махленски клюки. Търсете компромисни решения на спорните въпроси. Ще си осигурите успех, ако излъчвате увереност. Не прекалявайте с покупките на предмети за дългосрочна употреба. Не се увличайте по промоции, при които ви предлагат една стока, а като бонус получавате друга. Вероятно и двете ще се окажат некачествени. Оформяйте надлежно касовите бонове и гаранционните карти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари