IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наръчник за разумно коледно пазаруване

11 декември 2020 08 30

Практични съвети да внесем щастие

Снимка: ПР

Месец декември носи в себе си магията на коледния дух. Това е най-хубавото време от годината, в което отваряме сърцата си повече от всякога, за да зарадваме хората, които ни заобикалят, и да подпомогнем каузи, в които се припознаваме. Често се оказва, че унесени в щастливи мисли харчим повече, отколкото би ни се искало, от гледна точка на здравия разум. За да не помрачаваме мислите си е важно да определим бюджет, в който да се вместим, и да не го надвишаваме. Разбира се, без да намаляваме удоволствието от пазаруването.

Предлагаме на вашето внимание кратък „наръчник“, който се състои от няколко прости стъпки. Ако ги следвате, вярваме, че ще сте също толкова креативни в избора на подаръци и начини, по които да зарадвате любимите си хора, но и ще се погрижите и за усмивката на своя портфейл след като Коледа отмине.

Направено с ръце и от сърце

Едва ли има нещо по-хубаво от ръчно изработен подарък. Е, не всеки е достатъчно сръчен, за да изплете меко топло одеялце от мериносова вълна например, но пък вече има толкова много други възможности, които ще откриете във физическите магазини и онлайн, под формата на DIY китове. Това могат да бъдат керамични и глинени чаши или коледни фигурки, които да декорирате с цветни боички, красива картичка, направена в няколко стъпки и допълнена с красиво послание, или пък съставки, необходими за топъл шоколад или греяно вино, събрани в буркан с празнична украса.

С дъх на природа

Макар обагрените в разнообразни цветове листа от дърветата вече да опадаха, една разходка из парка или в планината може да ви даде толкова много идеи, с които да внесете уют у дома. Съберете шишарки, борови клонки и изсъхнали шипкови цветове и, с правилната подредба и в комбинация с цветни лампички, ще си създадете чудно ъгълче, което ще изпълни стаята с топлина. Ако идеята ви допада, можете да подарите нещо подобно и на любимите си хора. Развихрете своето въображение и творете – коледен венец, кутия с красива декорация или пък торбичка с празнични мотиви – изборът е изцяло ваш!

Сладки изкушения, приготвени у дома

С настъпването на месец декември, в социалните мрежи и в кулинарните рубрики започнаха да валят предложения за коледни рецепти. Всички те твърдят, че в няколко прости стъпки ще постигнете отличен резултат. Дори и да не сте професионален готвач или пекар, празничният дух ще ви вдъхнови и ще ви ръководи в процеса на подготовката им. Един трик, който можем да споделим, за да си набавите качествени продукти на изгодна цена, е да пазарувате в магазините на BILLA България. Освен богато разнообразие от продукти, веригата предлага и редица допълнителни предимства със своята обновена програма за лоялност – BILLA Card.

Ястия за празничната трапеза

Не на последно място е и подготовката на традиционните ястия, които се приготвят за Бъдни вечер и Коледа. Всяко семейство следва различна вариация на рецептите, но те винаги са приготвени с много любов и затова са по-вкусни от всякога.

BILLA предлага възможност за разумно пазаруване на обичани от вас продукти с новата си BILLA Card. Освен като физическа пластика, тя вече е налична и в дигитален формат. С нея можете да избирате между над 1000 продукта на трайно ниско цена, да пазарувате с 25% намаление на продуктови категории в петък и събота, но и с 10% еднократна отстъпка за рожден ден. С мобилното приложение – BILLA APP, получавате и седмични продуктови ваучери за отстъпка, извън специалните промоции.

Не забравяйте, че всяка хубава дума, подарена усмивка и отделено време, което споделяте със своите любими хора, е много по-ценно от който и да е материален подарък. Това е смисълът на празниците, така че от сърце ви желаем да ги прекарате, изпълнени с радост и щастие!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари