IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лъв – хороскоп за 2021 г.

24 декември 2020 19 30

Какво ви очаква през новата година?

Снимка: Istockphoto

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието, така че годината няма да бъде изключение. Обществената и социална работа от тяхна страна е основният двигател на напредъка. Естествено, мнозина ще решат да действат за свои цели и интереси. Ще има много оферти, но трябва да проверите внимателно всяка от тях.

Водещите качества ще бъдат приоритет, гласи хороскопът за 2021 г. Не трябва да бъдете твърде активни, за да проявявате амбиция, в противен случай кръгът от приятели и бизнес партньори значително ще се стесни. Егоизмът и любовта към свободата в любовната сфера ще влошат отношенията с любимия човек.

Събитията през 2021 г. ще се развиват внезапно и безскрупулно. Ако се забавите с вземането на решения, тогава не можете да се сърдите за провалите в кариерата. Всичко, което не е финансово изгодно, трябва да бъде оставено настрана за известно време.

Влюбените Лъвове ще сключат официален брак, за който никога няма да съжаляват през живота си. Самотните хора ще имат шанса да срещнат „сродна душа“, но за това трябва да общуват по-често и да излизат навън. Ако получите интересно познанство, тогава спешно намалете изискванията към избраника. Не преследвайте идеала.

Лъвовете през 2021 г. ще трябва да се справят с опозицията на Юпитер и Сатурн, които се намират във Водолей тази година. Това ще ви принуди да погледнете на живота от различен ъгъл.

В същото време Уран, бидейки в Телец, също ще забави активните процеси при Лъва. Късметът ще ви се изплъзне веднага щом се доближите до него. Постигането на целите ще ви изглежда дълго и изтощително.

Хороскопът за 2021 г. съветва да бъдете по-уверени и дори безкористни по отношение на основната работа. Дори да сте далеч от творческа личност, все пак проявете въображението си при изпълнението на проекти. В бизнеса трябва да присъстват самоконтрол и разумен подход. Тук една крачка назад ще струва много, загубите и конкуренцията са неизбежни.

Не бъдете прекалено подозрителни към хората, от които зависи работата ви.

Лъвовете ще трябва да живеят повече според съвестта си, а не според желанието си.

Семейните лъвове ще имат усилена работа в отношенията си с партньора. Обърнете внимание на децата, любимия човек и ежедневните проблеми. Без вашето участие е малко вероятно нещо да бъде решено в положителна посока. Отпуснете се заедно, а не сами. Ваканцията трябва да бъде планирана по такъв начин, че не само да се отдалечите от града, но и да отпуснете духа и тялото.

Зимата на 2021 ще бъде най-трудният период за Лъвовете. Бъдете по-дискретни и тактични с роднините и общувайте с колеги само по работа. Ако отглеждате домашни любимци, погрижете се специално за тях.

Важните аспекти в живота

Хороскопът за 2021 г. обещава въртележка от събития, забавления и незабравими познанства. Всичко, за което сте мечтали, ще се сбъдне и наистина ще ви зарадва. Благодарение на огромния брой истински приятели и надеждни партньори ще бъде възможно да се постигнат сериозни успехи в професията. Но си струва да се подготвите за финансови проблеми, особено ако планирате големи трансфери или заем. Вземете важни решения без истерия.

През 2021 г. Лъвът трябва да прави само онези неща, които са наистина интересни и полезни за него. Не се страхувайте, никой няма да ви обвини в алчност и комерсиалност. Преосмислете възгледа си за живота, подредете приоритетите и смело поемайте нови неща.

Ще трябва спешно да платите не само пари, но и дългове в личната сфера.

Хороскопът за 2021 г. обещава среща с човек, към когото веднага ще възникне съчувствие. Веднага ще забравите за несериозните хобита и ще насочите вниманието си към него.

Не влизайте в дългове, справете се сами с трудностите.

Участвайте активно в публични мероприятия, това ще разшири връзките и ще подобри доверието към вас.

Семейните Лъвове ги очакват много приятни изненади. Мнозина ще имат първото си дете, а някои ще вземат решение за трето дете. Основното е искрено да желаете онова, до което води съдбата. Не сами, а в компанията на приятели или роднини, тръгнете на пътешествие.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 3 години )
Eii abe to gospodin tramp ne tokova komeniran to si e za gordost badete jivi i zdravi i veseli praznici radvame se ce ni pravite taka izvesni a moje i vav knigata na gines da ni zapisite ste badem osto po dovolni sas yvajenie ms.. LAV
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар