IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те най-негостоприемни зодии

10 декември 2020 17 30

Мотото на тези знаци е: Моят дом е моята крепост

Istock

Гостоприемството по принцип не е характерно за по-затворените хора, интроверти, които трудно допускат външни хора в личното си пространство. Този тип личности обикновено обичат уюта на дома си и са щастливи да прекарват времето си вкъщи, в компанията на своите семейства, но не и да канят гости.

Вижте кои са 3-те най-негостоприемни зодиакални знаци, чието мото е: „Моят дом е моята крепост“.

Риби

Предпазливите, тихи и интровертни Риби предпочитат да водят подреден живот в добре поддържания си, често доста стилен или артистичен дом, в който обаче рядко канят шумна компания. Рибите обичат да остават насаме със себе си, четейки увлекателна книга, гледайки любимия си сериал или посвещавайки се на друго свое хоби. Заради тяхната необщителност много хора смятат Рибите за надути, скучни и/или арогантни, но това мнение в повечето случаи е абсолютно погрешно. Представителите на тази зодия не държат вратата на дома си отворена по съвсем друга причина. Те просто предпочитат да се оставят на богатия си вътрешен свят пред това да се срещат с приятели, които могат да развалят мечтателното им, философско настроение.

Скорпион

Другата зодия, която не е склонна да кани гости в дома си много често също е воден знак, а именно Скорпион. Този тип индивиди са подозрителни и затворени към непознати или от скоро познати хора. Скорпионът не е твърде отворен дори и към най-близките си приятели, поне по отношение на това да им отправя любезни покани да му дойдат на гости. Роденият под знака на Скорпиона може да бъде звездата на купона или душата на компанията, да бъде харизматичен и забавен в обкръжението си, но това не трае дълго. Общителността на Скорпиона си има лимит и когато се почувства изчерпан, той гледа да се прибере на тихо в уютния си дом, където никой няма да пречи на безценното му спокойствие.

Телец

Телецът предпочита да прекарва свободното си време спокойно без излишен шум и напрежение, оставайки в зоната на личния комфорт. Този знак цени естетиката, защото е под управлението на планетата на красотата – Венера. Телецът се дразни много на неочакваните гости. Той може да организира вечеря в дома си, но тя ще е за отбрани приятели, на които ще е отправил специална покана. Хората от тази земна зодия обичат да живеят със собственото си, малко по-бавно темпо, така че непланирано и изненадващо посещение в техния дом, може много да ги разстрои и притесни. Ако имате приятел от тази зодия и ви се струва, че той не е особено гостоприемен – не грешите. Телецът допуска хора в своята „крепост“, само когато го е планирал и обмислил добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари