IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 декември

16 декември 2020 09 02

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преди обед настроението ви ще е нестабилно и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Един от начините за намаляване на напрежението е да игнорирате натоварващите контакти. След обед ще възстановите обичайното си състояние и ще можете да се съсредоточите в текущите си занимания, независимо от сложността им.

Телец

Не допускайте до себе си хора, които ви търсят само за услуги. Ако все пак решите, че може да им посветите част от времето си, направете го с уговорката да се реваншират по подходящ начин и се надявайте да разберат, че са прекалили.

Близнаци

Преценявайте внимателно изказванията и особено шегите си, ако в компанията, в която сте има и непознати. В желанието си да проявите оригиналност може неумишлено да засегнете някого и да си създадете трайни неприятности.

Рак

В началото на деня може да усетите лека апатия, липса на желание да правите каквото и да било. Заемете се с обичайните задачи и то без да се пришпорвате излишно. Организирайте си кратки почивки през еднакви интервали от време. След обед тонусът ви осезателно ще се повиши и тогава може да се отдадете на творческите си пориви.

Лъв

Интересен ден предстои. Изненадващите преживявания ще са свързани с личните отношения. Човек, на когото разчитате може да ви постави в леко неудобно положение, воден от егоистични пориви и обратно. Някой с когото принципно нямате близки контакти, да ви помогне да отстоите позициите си.

Дева

Ще имате повече задачи от обикновено, колегите ви буквално ще се разсейват и ще си губят времето. Ако е възможно, действайте самостоятелно. Ако пък не е, опитайте се да разграничите собствените си функции и се въздържайте от критики и забележки. Няма да помогнат, а вие ще се изнервите още повече.

Везни

Неприятна новина или инцидент, на който ще попаднете ще ви развали настроението. Не го преживявайте твърде дълбоко. Създайте си максимална заетост. Ще ви помогне да се освободите от мрачните мисли.

Скорпион

Ако не се налага да излизате от къщи и да общувате с когото и да било е по-добре да не го правите. Вършейки работата си от дома ще сте доста по-ефективни. Контактите, дори и безобидни, няма да ви зарадват.

Стрелец

Бъдете внимателни, ако се занимавате със спорт или работата ви е свързана предимно с физическа активност. Съществуват предпоставки за травми. Направете разлика между поддържане на спортна форма и практикуване на натоварвания, предизвикващи пълно изтощение.

Козирог

Ще направите крачка напред в професионалните си занимания, но ще сте по-ангажирани и няма да разполагате с достатъчно лично време. Ако сте поели обещания, които няма да можете да изпълните, предупредете на време. Ще съхраните доверието спрямо себе си.

Водолей

Колкото сте по-комбинативни, толкова ще сте по-успешни днес. Не се безпокойте от факта, че на моменти ще се налага да променяте заниманията си, бързо да се приспособявате от едно към друго. Ако прецените правилно кое може да бъде отложено и кое не, ще се справите с всичко.

Риби

Внимателно проучвайте документите, с които работите. Вероятно ще попаднете на умишлена промяна на условия или данни. Опитайте се да разберете кой е авторът преди да огласите находката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари