IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 януари

5 януари 2021 08 52

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В състояние сте да се концентрирате пълноценно за кратко време върху доста сложни дилеми и да формулирате няколко варианта за действие. Опитайте да се свържете с онези партньори, с които към момента преговорите са се осъществявали бавно и трудно. Най-вероятно ще направите крачка напред.

Телец

Контактите ще са интензивни и на моменти може да се почувствате доста изтощени. Позволявайте си кратки почивки и по възможност да са на чист въздух. Във ваш интерес е да запазите ритъма на работа. Направеното днес ще покаже цялостният си ефект след няколко дни.

Близнаци

Част от актуалните ви задачи ще са свързани с такива, които сте реализирали преди време. Паметта ви ще е достатъчно услужлива, за да ви припомни какво сте направили и какво сте пропуснали от бързане, а е било необходимо. Удобен момент да подобрите резултатите.

Рак

Ще сте доста по-проницателни от обикновено и ще схванете причините, поради които човек от обичайното ви обкръжение непрекъснато се дистанцира. Най-вероятно става дума за ваше уж шеговито изказване, което е подействало като обида. Проявете инициатива и се опитайте да проведете разговор, с който да сложите край на недоразумението.

Лъв

Проверявайте много внимателно информацията, която се налага да ползвате за текущата си работа. Най-вероятно ще попаднете на грешки, неясноти или пропуски. Окомплектовайте я своевременно, защото не е изключено да направят проверка на работата ви.

Дева

Някой умишлено ще се опитва да бави работата ви. Не предприемайте никакви активни действия, но наблюдавайте и се опитайте да разберете причините. Установите ли ги, ще знаете и как да реагирате.

Везни

Ако не е спешно да пътувате е по-добре да не го правите. Ако пък се налага и няма как да бъде отложено, окомплектовайте багажа си старателно с евентуална готовност за промени в климатичните условия. Съхранете надеждно парите и документите си.

Скорпион

Близките ви днес може да реагират нелогично и според вас дори погрешно на по-голямата част от ситуациите. Не бъдете прекалено безкомпромисни и не правете остри забележки. Всеки си има своя „лош ден“ и на вас ви се е случвало.

Стрелец

Най-добрият начин да си осигурите спокойствие днес е да не слушате и да не гледате никакви информационни и новинарски емисии. Всяко съобщение или кадри на грубост, смърт и насилие ще се отрази негативно както на психическото, така и на физическото ви състояние.

Козирог

Обстановката на работното място ще е сравнително спокойна, но у дома ще се наложи да обсъдите някои твърде неприятни въпроси. Опитайте се да изслушате всички позиции и аргументи на близките си, без да взимате окончателно решение. Дайте им възможност да комбинират фактите, с които разполагат. Така ще осъзнаят и трудността на проблема, пред който сте изправени.

Водолей

В хода на работния процес бъдете готови да реагирате гъвкаво. Строгото придържане към конкретен принцип или максима може да затрудни и даже да стопира развитието на проектите ви.

Риби

Не споделяйте лична информация и ако работата ви е предимно в интернет, проверете дали компютърът ви е надеждно защитен. Направете и резервни копия на по-важните файлове на външен носител, за да се подсигурите. Не е изключено да станете жертва на хакерска атака или да се повреди устройството, с което работите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари