IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 януари

7 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не отказвайте подкрепа на близък, който е в беда, но и не изоставяйте собствените си задължения. Ако се налага да участвате с финансов заем направете го само при условие, че няма да навредите на текущия си паричен баланс.

Телец

Марс навлиза днес във вашия знак. Ще е полезно, ако подхождате нестандартно към справянето дори с обикновени задачи, но го правете без излишна показност и екстравагантност. Денят ще е динамичен и вечерта ще се убедите, че положените усилия са имали смисъл.

Близнаци

Събитията ще се развият различно от очакванията ви и ще предизвикат някои промени. На „първо четене“ няма да можете да оцените дали са положителни или не, но във ваш интерес е да не ги коментирате. Въздържайте се от резки изказвания и обвинения.

Рак

Ако обмисляте стартирането на някакъв нов проект отделете деня за разговори с партньорите и привържениците си. Уточнете внимателно и старателно детайлите. Не припомняйте стари спорове и не настоявайте на своето, ако не разполагате с достатъчно убедителни аргументи.

Лъв

Ще осъществите замислите си без особени усилия, ако подхождате делово и не се разсейвате. От вас се иска само да презентирате идеите си. Подкрепата, която ви е нужна сама ще се появи.

Дева

Придържайте се към правилата, изпълнявайки служебните си задължения и към традициите, участвайки в публични мероприятия. Не прекалявайте с личните изяви и инициативата. Привличането на вниманието е нож с две остриета.

Везни

Събитие или новина, върху която нямате пряко влияние ще се отрази положително на текущата ви работа. Ще се наложи да се откажете от някои стари идеи или контакти в името на дългосрочните си намерения.

Скорпион

Комбинацията между проницателност и любопитство днес може да ви изиграе лоша шега. Да се забъркате в някаква каша, от която няма как да се измъкнете без поражения. Наблюдавайте събитията, но по възможност без да си „пъхате носа“ навсякъде.

Стрелец

Дистанцирайте се от каквито и да било финансови авантюри. Не подлагайте късмета си на изпитание, защото ще изпитате на свой гръб твърдението, че човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи.

Козирог

Съчетанието между гордост и оптимизъм ще ви помогне да преодолеете затруднение от личен характер. В състояние сте да представите дори проблемите си с чувство за хумор и едновременно с това амбицирани да се справите, без да занимавате когото и да било. Все пак, в критичния момент ще получите помощ и то по най-дискретен начин.

Водолей

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления, но се постарайте да не споделяте с никого. Огласявайки наличностите си, докато се усетите и може да станете жертва на мошеници.

Риби

Нищо не би се изпречило на пътя на целите и желанията ви днес. Вечерта предстоят приятни емоции с приятели. Ако имате намерение да ходите на гости, не прекалявайте с подаръците. Важно е посланието, а не цената.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари