IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 януари

14 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото по-чудновати са днешните ви замисли, толкова по-голяма е вероятността да ги реализирате. Единственото правило, към което трябва да се придържате е, да изграждате предварително няколко варианта. Каквото и да се случи по време на изпълнението няма да ви завари неподготвени.

Телец

Дискусиите и разискванията на работното място ще са повече от обикновено и на необичайни теми. Изказвайте мнението си смело, но не очаквайте, че ще получите подкрепа и одобрение на всяка цена. Бъдете готови да адаптирате позициите си към конкретните условия.

Близнаци

Ще получите информация за нови методи на работа или технологии, с които бихте могли да стартирате сложен проект, за който към момента не сте разполагали с подходящи условия. Синхронизирайте ентусиазма с финансовото обезпечение и очакваните приходи, за да не се окажете въвлечени в неприемливата схема „за лудо работѝ, за лудо не стой“.

Рак

Разговор (среща) с приятел или участници от група по неформални интереси, с които общувате ще ви подскаже елегантно решение на сложен въпрос, който от много време витае в съзнанието ви. След като стигнете до правилния вариант е много вероятно да ви върнат и отдавна дължима парична сума.

Лъв

Неочаквано ще ви атакуват с поредица интригуващи делови предложения. Първоначално ще ги оцените като обещаващо приложими, но преди да се заемете с оформянето на сделките, помислете доколко ще са жизнеспособни.

Дева

Изненадващо някой от партньорите ви може да започне важен разговор на не особено приятна тема. Не го отлагайте и не се опитвайте да се измъкнете. Ако се налага да уточните спорни въпроси, сега е моментът да го направите.

Везни

Човек от обичайното ви обкръжение, с когото се познавате отдавна, но общувате бегло, изведнъж може да започне да флиртува или да ви заяви горещите си чувства. Реагирайте неутрално, независимо дали сте във връзка или не. Помислете доколко можете да вярвате на спонтанната изява, дали е искрена или опит за манипулация.

Скорпион

Условно денят може да се раздели на две части. Първоначално някой ще се опитва да ви диктува условията си, а след това ще се наложи вие да поемете отговорност за колективната работа, независимо дали изпълнявате ръководни функции или не. Стремете се да съчетаете творческите хрумвания със задължителните изисквания, за да избегнете възможността да ви атакуват.

Стрелец

Ще имате възможност да споделите концепциите си пред доста широк кръг слушатели и е желателно да се възползвате. Ще стабилизирате позициите си и ще спечелите нови привърженици.

Козирог

Всеки ваш резултат, постигнат днес, ще бъде забелязан и ще привлече вниманието. Не пренебрегвайте детайлите, те ще са най-добрата ви атестация. Ще сте в благоприятна позиция да поискате повишение, увеличаване на заплащането или подобряване на условията на работа.

Водолей

Не позволявайте на никого да се намесва в личния ви живот и да осъществява чрез вас собствените си амбиции. Не са изключени проблеми с родителите ви или с родителите на партньора. Ще е трудно да ги избегнете, но ако реагирате спокойно и не бързате със заключенията, вероятно ще успеете да успокоите обстановката.

Риби

Ще сте доста по-чувствителни от обикновено и без усилия ще съумявате да влезете в ритъма на останалите членове от екипа ви, да усетите настроението им. Ще осъзнаете и причините за действията, които предприемат. Най-вероятно ще се наложи да влезете в обединителна роля и да съчетаете общите интереси, за да постигнете желаните резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари