IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 януари

15 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проучете възможностите и предложенията за участие в курсове, семинари, професионални дискусии, които постъпват при вас. Реагирайте бързо, дори ако се наложи да направите допълнителни разходи. Съвсем скоро ще ги компенсирате и няма да разклатят бюджета ви.

Телец

Започнете деня с новите занимания, зависещи от външна намеса или допълнителни фактори. Лесно ще намерите общ език с хората, които трябва да ви съдействат и ще си осигурите необходимата помощ. Вечерта е по-добре да останете у дома с хобито си.

Близнаци

Почти през целия предобед ще се налага да провеждате неотложни срещи и разговори. Комуникацията с много хора вероятно ще ви изтощи. Организирайте си самостоятелна разходка сред природата след работа. Далеч от хората, макар и за час, ще се почувствате добре.

Рак

Поставяйте си конкретни цели и се придвижвайте към тях обмислено и последователно. Прибързаните решения, колкото и обещаващи да ви се струват, рано или късно ще ви върнат в изходна позиция.

Лъв

Членовете на семейството или много близки роднини ще имат нужда от съдействието ви. Не им отказвайте, дори ако се наложи леко да промените програмата си. Всяка отделена за тях минута рано или късно ще се окаже изгодна инвестиция.

Дева

Ще попаднете на интересни предложения за покупки на стоки, свързани с дома, интериора и обзавеждането. Сравнете цените и ако наистина имате необходимост от такива предмети, то днес бихте могли да ги придобиете доста изгодно.

Везни

Може да изглежда странно, но важните въпроси, с които ще се наложи да се заемете днес няма да са свързани лично с вас, а с някой друг. А интересното е, че ще ви хрумнат много по-лесни и приложими решения, отколкото ако се налагаше да го направите за себе си. Действайте смело.

Скорпион

Не вярвайте на всичко, което ви казват днес и още повече на обещания. Подхождайте с доза здравословна предпазливост към прекалено щедри оферти и изгодни дългосрочни договори. Не давайте пари назаем.

Стрелец

Тонусът ви е висок, в състояние сте да се справите с повече от една заплетена ситуация. Единственият важен фактор в случая е да организирате програмата си така, че да не си губите времето и съответно на това, силите.

Козирог

Деловите контакти ще са интензивни и ще се отразят положително на вдъхновението ви. Ще ви хрумнат оригинални решения, улесняващи текущата ви работа. Не участвайте в никакви търгове и хазартни игри дори за малки суми.

Водолей

Поемайте ангажимент само за дейностите, в чието изпълнение сте сигурни. Всяко надценяване на собствените ви възможности ще завърши с неприятности, последствията от които ще са трудни за преодоляване.

Риби

Координирайте работата си с тази на колегите и не отказвайте съдействие, когато ви помолят. Не само ще ви отговорят със същото, но и ще осъзнаят колко е важно участието ви в екипа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари