IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 януари

18 януари 2021 08 54

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви е стабилен, нищо не би ви затруднило. В началото на деня е вероятно да проведете интересен разговор. Вслушайте се в препоръките на събеседника си или последвайте споделения опит. Ще ви е от полза.

Телец

Ако установите, че сте неспокойни и раздразнителни първоначално се ориентирайте към дейности, които са ви приятни. Ново запознанство ще се отрази положително на настроението ви и след това ще можете да довършите отложените отегчителни задължения.

Близнаци

Заемете се с чисто практически дейности, изискващи сръчност, физически умения, но и въображение. Резултатите ще надминат очакванията ви. Ако сте в конфликт с някого от близките си, ще разполагате с достатъчно подходящи условия и убедителни аргументи да се сдобрите.

Рак

По-ефективни и производителни ще са представителите на вашия знак, чиято работа е интелектуална. Онези, на които предстои да са на открито през по-голямата част от деня да съобразят облеклото си с външните температури. Мнението ви за случващите се събития вероятно ще е твърде субективно. Обмисляйте внимателно изказванията си.

Лъв

Материалните предпоставки за стартиране на нови проекти ще са налице, но само ако предварително сте ги обмислили много подробно. Следобед ще общувате с доста хора, а с някои от тях контактите ще са директни. Ще ви вдъхновят за структуриране на дългосрочните ви планове.

Дева

Не си изграждайте прекалено амбициозни планове. Мислете за обозримото бъдеще. Избягвайте острите критики спрямо хората около себе си. Ще ви обърнат гръб, точно когато имате най-голяма необходимост от нужна помощ.

Везни

Не надценявайте нито своите възможности, нито тези на хората, които са ви обещали съдействие. Обаждане на човек, с когото от много време не сте общували ще ви развълнува, но може и да ви натъжи.

Скорпион

Началото на деня ще е окуражаващо, но не се зареждайте с прекален оптимизъм. Близките ще подкрепят само онези ваши идеи, които преценяват като реални. Не се опитвайте да ги убеждавате за повече, ще се стигне до разправии.

Стрелец

Нищо не би могло да спре творческия ви устрем днес, освен собствения ви мързел. Ако от доста време си обещавате да предприемете промени, насочени към здравословен начин на живот и преодоляване на вредните навици, започнете от днес. Първите резултати ще са бързи и окуражаващи.

Козирог

Обмисляйте задачите си глобално, оставете детайлите за по-нататък. Ще ги уточнявате „в крачка“. Подхождайте към проблемите без излишни емоции, които само ще затрудняват работата ви. Ако се налага да пътувате, направете го, но след старателна подготовка.

Водолей

Всички днешни задачи ще са твърде отговорни и мисълта, че може да не се справите ще ви разтревожи. Постарайте се да избегнете конфликтните ситуации. Не е желателно да взимате и да давате пари назаем и да закупувате вещи със заети средства.

Риби

Заемете пасивна наблюдателна позиция. Ще имате готови варианти за преодоляване на някои затруднения. Опитайте да предвидите реакцията на събеседниците си, решавайки дали да проявите инициатива или не.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари