IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от покупки, в чиято необходимост не сте напълно убедени. Бъдете предпазливи, проверявайте касовите си бонове. Не е изключено да ви включат за заплащане нещо, което не сте купили.

Телец

Опитайте се да уреждате спорните въпроси по мирен начин. При изпълнение на задачи с интелектуална насоченост ще попаднете на интересна информация. Не се ядосвайте за въпроси върху чието уреждане нямате въздействие.

Близнаци

Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате по непознато трасе. Част от днешните ви занимания ще са сложни или неясни. Опитайте да си набавите информация самостоятелно, а не разпитвайки околните. Ще сте много по-сигурни в действията си.

Рак

С прекалено много въпроси ще се налага да се занимавате днес и едва ли ще успеете да довършите всичко започнато. Придържайте се към правилата. Ако ви остане време за активна почивка е препоръчително да го оползотворите със спорт.

Лъв

По-възрастни роднини може да ви ядосат с претенциите си или да направят нещо като „буря в чаша вода“. Овладейте се и се опитайте да предотвратите спора още в зародиш. Не го ли направите ще се отвори цепнатина в отношенията ви, която много трудно ще заличите.

Дева

Ще се наложи да усвоите някакви нови знания или пък ще имате шанс да участвате в еднодневна форма за обмяна на професионален опит. Възползвайте се, ще научите интересни новости, а и ще създадете контакти, полезни за бъдещата ви работа.

Везни

Затрудненията ви, доколкото ги има, ще са резултат от прибързани действия или от нежеланието ви да се вслушате в нечия препоръка. Най-вредни ще са решенията, взети под влияние на емоциите и знаейки това, опитайте да ги избегнете.

Скорпион

Началото на деня ще е обещаващо. Крайните резултати ще отговарят на очакванията ви и ще се получават някак си като „на шега“. Следобед може да усетите бърза умора. Намалете темпото и избягвайте трудоемките дейности.

Стрелец

Споделяйте и обсъждайте хрумванията си сред колкото е възможно по-широк кръг събеседници. Колкото сте по-активни, толкова по-голяма е възможността да оформите около себе си екип. Вероятността да получите одобрение за самостоятелна работа не е за пренебрегване.

Козирог

Постарайте се да уплътните максимално времето, с което разполагате. Всяка задача, която успеете да финализирате днес, ще улесни работата ви в следващите дни. Не отделяйте ресурси за чужди занимания, ако резултатите не ви засягат директно.

Водолей

По-напрегнат ще е денят за представителите на вашия знак, чиято работа е предимно умствена. Направете и кратък преглед на набелязаните и осъществени задачи от началото на месеца до момента. Ако установите изоставане, помислете не само какви са причините, но и как да наваксате.

Риби

Участвайте навсякъде, където има нужда от вас. Използвайте дори минимална възможност да покажете на какво сте способни. Не само ще удивите хората от обичайното ви обкръжение, но и ще стабилизирате позициите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари